Back to All Events

Utekino

Hvor: Pergolaen
Når: 12. august kl. 19:00
CC: 0/0/50 + avgift

Er du sliten etter lørdagens festligheter? Ta turen til Samfunnet denne søndagen for utekino og vafler. Vi viser gangsterdrama. I 1994 vant filmen Gullpalmen ved Cannes filmfestival, og i 1995 Oscar for beste manus. Filmen ble også nominert til en rekke andre Oscar-priser, deriblant beste film.

Hele handlingen i filmen foregår i Los Angeles. Historien dreier seg rundt flere forskjellige historier som til slutt vikler seg sammen. Filmen hopper også flere ganger fram og tilbake i tid. Tematikken er blant annet stoffmisbruk og svindel i kriminelle miljøer. 

Ta med deg både nye og gamle venner for en avslappende og hyggelig søndagskveld.

Meld deg inn i FILMVISNING PÅ SAMFUNNET for mer informasjon om filmen som skal vises.

ENGLISH

Where: Pergolaen
When: 12th of August at 7:00 PM
CC: 0/0/50 + fee

Are you tired from Saturday’s fun and festivities? Treat yourself and take the trip to Samfunnet this Sunday for some outdoor movies and waffles.We will be featuring a gangster drama. In 1994 the movie won the Golden Palm, a very prestigious award at Cannes Film Festival, and won an Oscar the following year for Best Original Screenplay. The movie was also nominated for several other Oscars, including Best Picture.

The movie takes place in Los Angeles, where we follow several characters whose stories somehow intertwine with one another. We get to look at the characters past and present, involving themes such as drug abuse, fraud and criminal environments.

Bring your new and old friends for a fun and relaxing movie night.

Join the group FILMVISNING PÅ SAMFUNNET to know more about the movie.

Earlier Event: August 11
Grillfest på Pentagon