Back to All Events

Graskurs del 2


Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

Hvor: Festsalen
Når: 17. august kl. 21:00, showstart kl. 22:00
CC: 0/60/120 + avgift
Husk ID!

NMBU er videnkjent for mange ting, en av disse er våre lange revytradisjoner. I løpet av skoleåret er det mange revyer, lag, foreninger og stiftelser som bruker uker og måneder på å skrive og øve inn show som vises kun en gang. 

Fredag 17. august er det duket for en av de mest spennende festene i løpet av semesteret, ja, kanskje hele skoleåret. Det er Graskurs del 2. Del 2 har kanskje hakket mer fart og spenning enn Graskurs del 1. Her vil lag, foreninger og stiftelse dra frem det beste nummeret de har skrevet og fremført det siste året, og gi en ønskereprise du aldri har sett maken til! Få på deg fillene og kom på samfunnet for en fest du aldri har sett maken til!

ENGLISH

Where: Festsalen
When: 17th of August at 21:00, show starts at 22:00
CC: 0/60/120 + fee
Remember ID!

NMBU is well-known for a lot of things, and one of these are our looong tradition of putting up revues. During a school year, many teams and student associations use weeks and months to write and practice shows that will only be shown once. 

Friday, August 17th is the day of one of the most exciting concerts of the semester, maybe even the entire school year. This is the day when «Graskurs part 2» is held, and we can promise a bit more excitement than part 1. Here, teams and student associations will perform their best show in which they have written and practiced for the last year, and perform a show you have never seen alike. Get dressed and come to The Student Society Building for a party like you have never seen before!

Later Event: August 18
Samfrebus og Tirsdagspåfyll