Back to All Events

Tirsdagspåfyll: Flørtekurs

Hvor: Bodegaen

Når: 21. august kl 19:00
CC: 0/50/100 + avgift
Husk ID!

Er du grønn på sjekkeren, sjekk ut vårt flørtekurs I den grønne uka.

Er du helt grønn på flørting eller bare grønn av nysgjerrighet? Studentsamfunnet redder din neste bodega hvis du kommer på Flørteskolen. Det blir teorier, tips, triks og du lærer deg kunsten å lede flørtingen.

Asbjørn er coach og eier av Flørteskolen. Med utdanning fra Coaching, mentoring og positiv psykologi, har han de siste 8 årene hjulpet hundrevis av studenter med å få draget. Teknikkene hans er blant annet vist på TV2, NRK3 "Fylla", i VG og Dagbladet.

Kanskje du går fra å være helt grønn til å bli rød?

ENGLISH

Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

Where: Bodegaen
When: 21st of August at 7:00 PM
CC: 0/50/100 + fee
Remember ID!

If your flirting-game is a bit off, check out our flirting-course that is during the Green Week at Samfunnet. Are you completely clueless when it comes to flirting, or are you just curious? Samfunnet is here to the rescue and will be hosting a flirting-course during the next evening at the Bodega. There will be theories, tips and tricks, and you will have the chance to learn the art of flirting.

Asbjørn is a coach and owner of Flørteskolen. With experience from coaching, mentoring and psychology, he has for the last eight years helped hundreds of students with their “game”. His techniques have been displayed on TV2, NRK3 “Fylla”, and in VG and Dagbladet.

Maybe you will go from clueless to crackerjack?

Earlier Event: August 18
Samfrebus og Tirsdagspåfyll
Later Event: August 22
Temafest: Trafikklys