Back to All Events

Semesterkickoff: Dagny


// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?

Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D0CA2/

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

Hvor: AudMax
Når: 8. september, kl. 21:00
CC: 275/400 + avgift
Husk ID!

Med sin elektriske utstråling og popteft har Dagny virkelig etablert seg som en av Norges største popartister.

Hennes kritikerroste og fengende låter får de fleste til å ville danse. Hun har fått både nasjonal og internasjonal suksess med sin nye hit ‘Drink About’, hvor hun hypnotiserer lytterne med sin feelgood-stemme.

I 2016 fikk hun sitt gjennombrudd med singelen ‘Blackbeat’ som ble spilt i en av Greys Anatomys episoder og som fikk stor oppmerksomhet internasjonalt. Også hiten ‘Wearing Nothing’ har vært med på å gjøre henne svært ettertraktet. Hun har siden vært travel med å spille på store festivaler i Norge og med å lage ny musikk.

Gjør deg klar til å slippe deg løs på et av årets største eventer i Ås, når Dagny lager liv på samfunnet i september.

ENGLISH

Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

Where: AudMax
When: 8th of September at 9:00 PM
CC: 275/400 + fee
Remember ID!

With her electric radiance and modern flair, Dagny has established herself as one of Norway’s greatest pop artists.

Her critically acclaimed and catchy songs make most people want to dance. She has gained both national and international success with her new hit “Drink About”, where she hypnotizes her audience with her feelgood voice.

In 2016 she broke through with the single “Blackbeat”, which was played on the hit show Grey’s Anatomy and gained a lot of attention internationally. Her hit “Wearing Nothing” has also made the singer very popular. Since the rise of her success she has been busy touring in Norway and creating new music.

Get ready for one of the biggest events of the year in Ås, when Dagny hits the stage at Samfunnet.

Earlier Event: August 29
Karaokebodega
Later Event: September 12
Stentorbodega