Back to All Events

Improbodega


// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D0CA2/

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

Hvor: Halvors
Når: 11. januar kl. 21:00, showstart kl 22:00
CC: 0/0/70 + avgift
Husk ID!

Frie Tøyler er en gruppe med fire improvisere som fremfører korte scetsjer. Ingenting er forhåndsplanlagt, alt blir funnet på der og da. Alt kan skje, det du ser på scenen vil være morsomt. Frie Tøyler er gode venner på og utenfor scenen, noe som du vil se på grunn av vår utmerkede kjemi, rask dialog og humor.
Frie Tøyler kan ikke vente med å komme tilbake til Ås for å gi deg et show du aldri vil se igjen, fordi det er impro!

Bli med på årets første fredagsbodega!

ENGLISH

The event will be in English
Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

Where: Halvors
When: 11th of January at 9:00 PM, show start at 10
CC: 0/0/70 + fee
Remember ID!

Frie Tøyler is a group of four improvisers who plays games and short scenes. Everything is made up in the moment, nothing is pre-planned. That means that anything can happen, what you see on stage can be funny or nonsense. We are great friends on and off stage, something that you will see because of our excellent chemistry, quick dialog and humor. FUN FUN FUN. Can't wait to come back to Ås to give you a show you will never see again, because it's IMPROV!

If you are an international student you can become a member of Samfunnet for free. Just follow this link to register: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D0C10/. (So basically this event is free for all international students).

Earlier Event: January 9
Bodega
Later Event: January 16
Karaokebodega