Back to All Events

Øl- og folkevalgtebodega


// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3AD7/

Hvor: Bodegaen
Når: Onsdag 23. oktober, 21.00
CC: 0/0/70 + avgift
Husk ID!

Sitter du med store eller små spørsmål du ønsker å ha svar på før Studentsamfunnets generalforsamling? Kom på øl og folkevalgt bodega, her kan du stille de som sitter i de forskjellige styrene spørsmål på direkten og få svar på alle spørsmålene du måtte ha.

Vi håper mange av dere kommer på en avslappet og koselig kveld for å bli bedre kjent med vervene i Samfunnsstyret, NU, UKA, Tuntreet, slik at dere stiller til valg på GF 28. oktober!

ENGLISH

Not a member of Samfunnet yet?
Sign up here: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3A5B/

Where: The Bodega
When: Wednesday, october 23, at 21.00
CC: 0/0/70 + fee
Remember ID!

Do you have any small or big questions you want answered before the general assembly at Studentsamfunnet? Come to the bodega tonight, to ask questions for the different boards at Samfunnet and find answers to your questions.

We hope many of you will come for a relaxed and fun evening to get to know the different positions in the board at Samfunnet, NU, UKA and Tuntreet, and that you come for the general assembly at Studentsamfunnet october 28th.