Back to All Events

Åsblæst'n presenterer "En gjeng sidrumpa amatører"

Åsblæst’n feirer 45 år med musikalsk velklang og vi har en plan! Alt er taima og tilrettelagt for en heidundranes festkveld, det har valborg bestemt for oss. Hvis det er farlig så får ikke Kjell lov til å være med, så det er bare å slappe av og nyte tre pils med rim på. Denne gangen kan det ikke slå feil! En gjeng sidrumpa amatører står klare på scenen i festsalen og bjudar på seg selv, det blir SUVERENT!

Hvor mye er det snakk om a? Bare så jeg vet hvor mye jeg har å rutte med!

Billetter: 0/60/120 + avgift

GENERELT, det skåles alt for lite!Åsblæst’n is celebrating 45 years of musical euphony and we have a plan! Everything is timed and facilitated for an amazing party night, determined by Valborg. If it’s dangerous Kjell can’t attend so just relax and enjoy three beers with frost on. This time it can’t backfire! A bunch side-assed amateurs are prepared on the stage in Festsalen and ready to offer themselves to you, it will be SUPERB!
How much is it? Just so I know how much I must spend!

Tickets: 0/60/120 + fee

GENERELT, det skåles alt for lite!

Earlier Event: October 23
Øl- og folkevalgtebodega
Later Event: October 26
Lørdagslounge