Back to All Events

Tirsdagspåfyll: Spooky: Human right violatioins in supply chains

// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3AD7/

Hvor: Halvors Hybel
Når: Tirsdag 29. oktober kl. 18.00
CC: 0/0/30 + avgift
Husk ID!

Hovedtema i kveld er “human right violations in supply chains” og det vil bli snakket om “hvem betaler for vår luksus?”. Vi ser på prisen på tuberkulosemedisin og mangel på tilgangen til disse medisinene. Vi kommer også innom temaet utvinning av kobolt til telefonbatterier. Det er duket for en kveld med viktige tema og vi får en gjest som blir annonsert fortløpende! Vi gleder oss!

ENGLISH

Not a member of Samfunnet yet?
Sign up here: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3A5B/

Where: Halvors Hybel
When: Tuesday, october 29, 18.00
CC: 0/0/30 + fee
Remember ID!

The theme tonight is “human right violations in supply chains”. We will talk about “who pays for our luxury?” and review the price for tuberculosis medicine and the shortage of these medicines. We will also talk about cobalt extraction for phone batteries. This will be an interesting night of important themes and we will have a guest speaker that we will announce shortly. See you there!

Earlier Event: October 28
Generalforsamling
Later Event: October 31
Halloweenfest