Back to All Events

Halloweenfest


// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3AD7/

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

Hvor: Festsalen
Når: Torsdag 31. oktober 21.00
CC: 0/60/120 + avgift
Husk ID!

Halloween er her igjen og Samfunnet skal pyntes for kvelden! Vi kjører spøkelseshus i møterommet og Cafeklubben og det blir konsert i Festsalen kl 22.00. Det er laget en skremmende ny meny i baren, hvis du tør å smake. Her er alt klart for en kveld med skumle aktiviteter og overraskelser. Finn frem ditt mest fryktinngytende kostyme og kom klar til fest!

ENGLISH

Not a member of Samfunnet yet?
Sign up here: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3A5B/

Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

Where: Festsalen
When: Thursday, october 31. at 21.00
CC: 0/60/120 + fee
Remember ID!

Halloween has come again, and Samfunnet is being decorated for the evening! We will have a haunted house in Cafeklubben and The meeting room, there will be a concert in Festsalen at 22.00. We made a scary new menu for the bar, if you dare to try. Everything is ready for an evening with creepy activities and surprises. Get out your most frightening costume and come prepared for a party!