Back to All Events

Foredrag med Leo Ajkic

// ENGLISH BELOW //

Hvor: Aud.Max
Når: Tirsdag 8. oktober, kl: 18:00
GRATIS, men billetter må holdes av i LinTicket.

Som en del av markeringen av verdensdagen for psykisk helse får vi besøk av Leo Ajkic på Samfunnet.

Leo Ajkic ble kåret til beste mannlige programleder i 2017, og fra de siste årene kjenner vi han blant annet fra dokumentarseriene Flukt og Uro. Leo måtte selv flykte som barn på grunn av borgerkrigen i Jugoslavia. Gjennom Leo sin historie og refleksjoner rundt blant annet inkludering og integrering, kan vi se hvor viktig det er å bry seg, om å snakke sammen, om å gi hverandre tid og om å være gode rollemodeller. Foredraget avsluttes med åpen spørsmålsrunde.

ENGLISH

This event will be in Norwegian.

Where: Aud.Max
When: Tuesday 8th of October at 6:00 PM
FREE, but tickets needs to be reserved through LinTicket.

Leo Ajkic was named the best male radio and television host in 2017, and more recently known for the documentary series “Flukt” and “Uro”. Leo sought refuge due to the civil war in Yugoslavia. NMBU hopes that Leo's history and his reflections on, among other things, inclusion and integration can help to shed light and importance on caring, talking, making time for each other and about being good role models.

Earlier Event: October 4
Feminin & Fornem presenterer: Snu i tide
Later Event: October 9
Livepodcast