Back to All Events

Livepodcast


// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3AD7/

Hvor: Halvors hybel
Når: Onsdag 9. oktober, 21.00
CC: 0/0/70 + avgift
Husk ID!

«Håvard og Mehdi leker radio» er et konsept klekket ut i desember 2015, men som ikke så dagens lys før august i år. De to programlederne har vært opptatt av studier og jobb, men er nå klare for å satse 100% på influenser karrieren og bli det nye Norges Harm og Hegseth. I hvert fall nesten. Dette er et program laget for å gi jentene et innblikk i guttaprat og gi gutta enda mer guttaprat rett inn i øret. Med sin skøyeraktige og lekne stil gjør Mehdi og Håvard det lett å sette seg ned og føle seg som en del av gjengen selv om man sitter langt uti ødemarka uten et menneske i mils omkrets, med kun én gjendekjeks igjen i pakken og en slant kald toddy i termosen.

Kveldens program er også stappa med moro. Denne gangen er Mehdi mutters alene som programleder fordi Håvard måtte på et seminar ingensteds hen for å lære seg å varme opp litt tody med energien fra en gjendekjeks. I tillegg til at han har 32% Ås-fobi. Men frykt ikke! Mehdi har klart å få tak i det beste man kan få tak i av gjester. På programmet står den berømte Oscar Mork, Samfunnets øverstkommanderende og kjent figur for den som har gått på Ås i mer enn 5 minutter, samt Marit Serianna Stenødegård Hjerpseth, Konsertsjef og noe av det beste MILF-linja har å by på. Sammen skal disse tre lage det beste showet siden UKE-revyen 1924! Her blir det lagt litt ekstra vekt på mental helse, slik som samfunnet også gjør denne uka.

Vi gleder oss masse og håper du vil være med
Samtidig som dette foregår det speedfriending i festsalen. Speedfriending minner mye om speeddating, men med mål om å finne nye venner og bekjente. Vi setter opp et langbord og så tar vi det derfra. Erfaringsmessig så er det veldig hyggelig og en fin mulighet til å bli kjent med nye folk på!

ENGLISH

Not a member of Samfunnet yet?
Sign up here: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3A5B/

Where: Halvors hybel
When: Wednesday, october 9th, at 21.00
CC: 0/0/70 + fee
Remember ID!

“Håvard og Mehdi leker radio” (Håvard and Mehdi plays radio) is a concept hatched in december 2015, but it did not see the light of day until august this year. The two hosts have been busy with studies and work, but are now ready to go all in for the influencer career and become Norway's next Harm and Hegseth. Well, almost. This is a show made to give girls insight to guy talk, and to give guys even more guy talk directly into the ear. With their mischievous and playful style, Mehdi and Håvard makes it easy to sit down and feel like part of the crew even if one is far away in the middle of nowhere with not a single person for miles around, with only one cookie and barely any toddy left.

Tonight's show is also chock full of fun. This time Mehdi is all alone as host because Håvard had to go to a seminar in the middle of nowhere to learn to heat up some toddy with the energy of the last cookie. He also has 32% Ås-fobia. But fret not! Mehdi has managed to get the best one can find of guests. On the program tonight is the famous Oscar Mork, The Samfunns commander in chief and a known figure for anyone having been in Ås more than 5 minutes. Also Marit Serianna Stenødegård Hjerpseth, chief of concerts and some of the best the MILF-course can offer. Together these three will make the best show since UKE-revyen 1924! The main focus will be on mental health, because Samfunnet is shining a light on that topic this week.

The show will be in norwegian.

While all this is happening in Halvors there will be speedfriending in festsalen. Speedfriending is a lot like speeddating, but with the aim to find new friends and acquaintances. We will put up tables and take it from there. In our experience this will be a very nice evening and a wonderful opportunity to get to know new people!

We are looking forward to this and hope you will join us!

Earlier Event: October 8
Foredrag med Leo Ajkic
Later Event: October 11
Temafest: Disco med studentstorbandet