Back to All Events

Samfunnsmøte: Foredrag med Marius Løken

// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3AD7/

Hvor:
Når: Fredag 1. november,
CC: 0/0/0 + avgift
Husk ID!

Marius Løken vokste opp i den lille fjellandsbyen Hemsedal, med en aktiv barndom. Han flyttet senere til Oslo hvor han tok studier. Marius er en svært sosial person og livet i storbyen passet han godt. I 2011 havnet han og 2 av barndomsvennene i nyhetsbildet, i det som ble kalt Halloween-drapet av media. En av guttene hadde gått inn i en psykose og gikk til angrep med kniv. Andreas mistet livet, mens Marius overlevde 20 knivstikk. Etter 11 dager i koma ved Ullevål sykehus, våknet han opp til en hverdag som var snudd opp ned. Han var hardt skadet fysisk og psykisk, hadde traumer, store søvnproblemer og tillitsbrudd.

Etter et realt besøk i «kjelleren», hentet han motivasjon til å ta tak i livet sitt igjen. Han tok tilbake gamle rutiner og etablerte nye. Flere hundre treningsøkter, en selvtillit og et moment som vokste, fikk han tilbake på bena sterkere en noen gang. Marius vokste på seg en sterk mentalitet, kloke erfaringer og en bevissthet om at livet ikke alltid er enkelt og det kan brått snu.

Marius kommer til Samfunnet for å holde et innholdsrikt foredrag, vi gleder oss!

ENGLISH

Not a member of Samfunnet yet?
Sign up here: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3A5B/

Where:
When: Friday November 1st
CC: 0/0/0 + fee
Remember ID!

Marius Løken grew up in the little town Hemsedal, with an active childhood. He later moved to Oslo to study. Marius is a very social person and life in the big city suited him well. In 2011 he and two childhood friends were involved in what has been called by the media “the halloween murder”. One of the boys had a psychotic episode and attacked. Andreas was killed, while Marius survived with 20 stab wounds. After 11 days in a coma at Ullevål hospital, he woke up to a life turned upside down. He was badly wounded, both physically and mentally, experiencing traumas, major issues with sleeping and trust issues.

After hitting rock bottom, he found motivation to retake charge of his life again. He rediscovered old routines and established new ones. Several hundred hours of training, a confidence and momentum growing, he came back stronger than ever. Marius grew a strong mentality, great experiences, and the knowledge that life is not always easy and can change in a single moment.

Marius is coming to Samfunnet to give an interesting talk, we can’t wait! It will be in norwegian.

Earlier Event: October 31
Halloweenfest
Later Event: November 2
Samfunnets Grand Prix