Back to All Events

Samfunnsmøte: Vitenskapen om fylla

// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3AD7/

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

Hvor: Festsalen
Når: Tirsdag 12. november, 19.00
CC: 0/60/120 + avgift
Husk ID!

Ole Andre Sivertsen er sivilingeniøren som i 1999 ramlet ut på en øde øy med TV3. Etter dette gikk veien til Newton (NRK), og siden har han jobbet i og med media – som vitenskapsformidler, forfatter og redaktør. I dag jobber Ole stort sett med konseptutvikling og innholdsproduksjon, for TV, bok og scene. «Fylla» ble en stor suksess med to sesonger på NRK, salg til utlandet, to bokutgivelser og som foredragskonsept.
Han kommer til oss for å snakke om “Fylla”, et humoristisk og informativt foredrag om alkohol og hvordan det påvirker kroppen. Han kommer til å vise et innslag fra pilotepisoden til “Fylla” hvor han besøkte hannkattloftet og hadde en liten del om de.

Vi gleder oss og håper å se deg der!

ENGLISH

Not a member of Samfunnet yet?
Sign up here: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3A5B/

Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

This event will be in Norwegian

Where: Festsalen
When: Tuesday november 12th, 19.00
CC: 0/60/120 + fee
Free for international members
Remember ID!

Ole Andre Sivertsen is the engineer who in 1999 fell out on a desert island with TV3. After that his path took him to Newton (NRK) and since that he has worked in media - as a science promoter, writer and editor. Today Ole mostly works with concept development ond content production for TV, books and the stage. “Fylla” was a major hit with two seasons on NRK, sold internationally, two published books and as a lecture concept.
Ole comes to us to talk about “Fylla”, a funny and informative lecture about alcohol and how it affect the body. He will show a segment from the pilot episode where he visited the hannkattloft and did a piece about them.
We can’t wait and hope to see you there!
The show will be in norwegian.

Earlier Event: November 11
Sjakkturnering
Later Event: November 13
Guitarhero bodega