Back to All Events

Broderskapet Unity presenterer Helt Vanlige Grisegutter


Det ble tidligere denne høsten erklært klimakskrise på Studentsamfunnet i Ås, og dette tar vi på blodig alvor. For å kunne hanskes med denne klimakskrisen, presenterer Broderskapet Unity noen helt vanlige grisegutter. Vi har lært fra 12-årsalderen ett og annet om hvilke avbøtende tiltak som fungerer godt på dette området. Broderskapet Unity skal løse klimakskrisen ved å gi dere et høydepunkt fra ende til annen av en rang ingen andre grisegutter kunne gitt dere. GRYNT GRYNT NØFF.
Nummer for nummer kommer revyen til å kulminere ut i et uunngåelig hysterisk klimaks. Hvem er egentlig disse griseguttene, og hvordan har de mulighet til å leve ut sin ekstravagante livsstil? Kom og finn ut dette med mer i Auditorium Maximum fredag 15. november klokken 21.00. Sees der!

English below:
Unity presents "Helt vanlige grisegutter". It is declared climax crisis, and we take this bloody serious! Free entrance for all international students. Meet up in Auditorium Maximum Friday 15th. November at 21.00. See you there!

Earlier Event: November 13
Guitarhero bodega
Later Event: November 16
Vaffellørdag med både kort og brett