Back to All Events

COWI - Foredrag om mulighetsstudier

MULIGHETSSTUDIER – SLIK PREGER DU FREMTIDEN MED GRØNNE, INNOVATIVE OG FREMTIDSRETTEDE LØSNINGER

Hvor: Halvors Hybel
Når: Tirsdag 5. november, kl. 19.00 - 20.30
CC: Gratis og åpent for alle!
Gratis pizza og brus!

Er du nysgjerrig på hva mulighetsstudier er? Lurer du på hvordan man jobber, tenker og utvikler mulighetsstudier? COWI og Arkitema gir deg et dypdykk i hvordan de har jobbet med to konkrete mulighetsstudier.

Fundamentet for by- og byggeprosjekter legges i denne tidlige fasen. Det visjonære og ambisiøse møter det realiserbare. I mulighetsstudier designer man fremtiden for de som skal bo, bruke og besøke området.

Dette arrangementet passer spesielt for studenter med interesse for byplanlegging, urbanisme, klimatilpasning, overvann og blågrønne løsninger, samt fremtidsrettede mobilitetsløsninger og bærekraftig utvikling.

COWI og Arkitema stiller med noen av sine mest erfarne rådgivere. Sammen vil de presentere to mulighetsstudier:
Bekkelangs på Bragernes. Hvordan transformere det tidligere sykehusområdet i Drammen til en kompakt og blågrønn bydel. Mulighetsstudien har svært høye ambisjoner om klimavennlig byutvikling, med stort fokus på håndtering av vann.


Det blir servering av pizza, brus, kaffe og vann.
Presentasjonen varer 45-60 minutter, og COWI svarer på spørsmål og mingler litt med studentene etter foredraget.

Earlier Event: November 3
Skrekkfilm
Later Event: November 6
Medlemsfest: Trafikklys