Back to All Events

Trøndernes Fagforening presentere: 96 problema


Visast Formainn!
Lysandes Riddera tå 1. klasse St. Jørgen!
Opplyste Riddera tå 2. klasse St. Jørgen!
Elder å ønger Ærverdie medlemma tå Trøndernes Fagforening!
Samt dåkk ainner!

SKÅL!
Trøndernes Fagforening presentere “96 Problema” vi har her i utlendigheita neppå Ås. Bynnje dåkk som oss å kjenn på eksamensstresse? Eilljer har du kanskje mesta sykkeln dinj? Fått klamydia i løpet tå høsten? Har kampen mot Kong Alkohol gått litt hardt ferr sæ i d siste? I så fall e herre revyen for dåkker, vi har laga ei forestilling for dåkk me nesten like mang problema som oss. Sammen ska vi løs så mang av dæm vi klare, herre årne sæ!

Billættan: 0/60/120 + avgift
Vi åpne døran kl 21.00
SKÅL!

CHEERS!
Trøndernes Fagforening presents “96 problems” we are having here in Ås. Starting to feel the pressure of exams? Lost your bike? Gotten chlamydia this fall? Had a few too many drinks lately? In that case this show is for you, we put together a show for those of you having almost as many problems as us. Together we will solve as many of them as we can, we can do this!

Tickets: 0/60/120 + fee
The doors will open at 21.00
CHEERS!

Earlier Event: November 6
Medlemsfest: Trafikklys
Later Event: November 9
Lørdagslounge