Back to All Events

Visekonsert med Frida Ånnevik


// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D0CA2/

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

Hvor: Festsalen
Når: 20:00
CC: 0/120/220 + avgift
Husk ID!

20. februar blir det visekonsert med Frida Ånnevik på Samfunnet.

Dørene åpner kl. 20:00, konsertstart 21:00.

Frida Ånnevik fra Ridabu utenfor Hamar har etablert seg som en viktig stemme på norsk i vårt musikklandskap. Med fire utgivelser bak seg har Frida høstet lovord og gode kritikker, og ikke minst gjort seg fortjent til tre spellemannpriser, side om side med sterke navn som Stein Torleif Bjella, Kari Bremnes og Ole Paus for å nevne noen.
Hennes nye plateprosjekt, «Andre sanger» er et plateprosjekt som har blitt til over flere år. Det er en coverplate med sanger fra et vidt spenn av artister og låtskrivere: det er sanger som har sneket inn som ekstranummer i konsertene hennes, det er sanger fra forbildene hennes, trøstesanger og sanger som hun har lurt på hvordan ville høres ut på norsk.
Frida, Haldor og Andreas gir deg gåsehud med de nye gjendikta sangene, og med nydelige versjoner av låter fra tidligere utgivelser.

ENGLISH

Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

Where: Festsalen
When: 8 pm
CC: 0/120/220 + fee
Remember ID!

At February 20th there will be a “visekonsert” with Frida Ånnevik at Samfunnet (“vise” is a Norwegian traditional genre of songs).

Frida Ånnevik from Ridabu outside Hamar has established as an important voice in the musical landscape of Norway. With four former realises, Frida has received a lot of good feedbacks, and earned three “Spellemannsmpriser”, side by side with big names such as Stein Torleif Bjella, Kari Bremnes and Ole Paus, to mention a few.

Her new project of songs, “Andre sanger”, is a project that has lasted for years. It is a cover plate with songs from a wide spectrum of artists and songwriters: it is songs that have snuck into her encores in her concerts, it is songs from her idols, comfort songs and songs she has wondered what would sound like in Norwegian.

Frida, Haldor and Andreas will give you goosebumps with there new songs, and with beautiful versions of songs from former releases.

Later Event: February 22
Hit for Hit Live