Back to All Events

Semesterkickoff: Vazelina Bilopphøggers


// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D0CA2/

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!
Kjøp billett her: https://www.linticket.no/page/no/event/55/853

Hvor: AudMax
Når: 8. februar kl. 21:00
CC: 250/380 + avgift
Husk ID!

Vazelina Bilopphøggers sparker i gang vårsemesteret!

Disse karene startet opp i romjula 1979 hjemme i bryggerhuset til trommis Arnulf Paulsen. Etter å ha deltatt på landsfinalen i Rocke-NM i 1980 ga de ut to låter, "Gi meg fri i kveld" og "Bilopphøggerboogie", som gikk rett til topps på Norsktoppen. Dette resulterte i suksessalbumet "24 timers service". Etter hvert ble Vazelina Bilopphøggers et meget etterspurt showinnslag på arrangementer over hele landet.

Vazelina Bilopphøggers har drevet kontinuerlig helt siden 1979 – i 39 år! De har gitt ut 14 album, 3 samlealbum, og solgt mer en 3 millioner album så langt. I tillegg til dette har de satt opp flere show som ”Lufta er for alle” (1985) på Chat Noir, suksessen ”For fulle seil” (1996), og spilt i sin egen julekalender ”Hjulkalender” (2000) og programmet ”Hem’att tel jul” på TV2. Og kanskje du har sett bandet i den klassiske julereklamen til Pizza Grandiosa?

Start semesteret på riktig måte - selvfølgelig med Vazelina Bilopphøggers!

ENGLISH

Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!
Buy tickets here: https://www.linticket.no/page/no/event/55/853

Where: AudMax
When: 8th of February at 9:00 PM
CC: 250/380 + fee
Remember ID!

Vazelina Bilopphøggers are kicking off the spring semester!

These guys started the Christmas of 1979 home in the washhouse of the drummer Arnulf Paulsen. After participating in the Norwegian Championship in Rock in 1980, they realised two songs, “Gi meg fri I kveld” and “Bilopphøggerboogie”, which went straight to the top list in Norway. This resulted in the successful album “24 timers service”. After a while, Vazelina Bilopphøggers became a sought after showcase of events across the country.

Vazelina Bilopphøggers has been active since 1979 – 39 years! They have realised 14 albums, 3 compilations, and sold more than 3 million albums so far. In addition, they have made several shows, such as “Lufta er for alle” (1985) at Chat Noir, the success “For fulle seil” (1996), and recorded their own Christmas Calendar called “Hjulkalender” (2000), in addition to the program “Hem’att te jul” on TV2. And maybe you have seen the band play in the classical Christmas Commercial for Pizza Grandiosa?
Start the semester properly – of course with Vazelina Bilopphøggers

Earlier Event: February 1
Rævnesjåvv: Alle Skal Få!
Later Event: February 13
Stentorbodega