Back to All Events

Rockebodega


// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D0CA2/

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

Hvor: Halvor Hybel
Når: 20. mars kl. 21:00
CC: 0/0/70 + avgift
Husk ID!

”Rock around the clock” er det noe som heter, og gjett om det gjelder denne bodegakvelden!

Det blir rockrockrock, altså uavgjort i stein, saks og papir! Det skal spilles, det skal rockes og det skal drikkes! Turbis, Metallis og Foo Fighters spiller opp til dans, så her finnes det ingen unnskyldninger for ikke å komme seg en tur på Samfunnet. Er ønsket om å tegne en stjerne i ansiktet eller å få på seg rockejakka så stort, er det ingenting i veien for å få det på! Det eneste vi skal denne kvelden, er å rocke!

ENGLISH

Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

Where: Halvors Hybel
When: 20th of March at 9:00 PM
CC: 0/0/70 + fee
Remember ID!

There is something known as “rock around the clock”, and this famous saying is the inspiration for this particular evening at the Bodega!

There will be rockrockrock! That is a tie in paper, scissors, rock! Also there will be lots of music, rock and beer. Turbonegro, Metallica and Foo Fighters will all be on the playlist, so there is no reason not to take the trip to Samfunnet this evening. If you wish to paint on Bowie’s lightening bolt or Starchild’s star, or even dig out your old punk rock jacket, feel free to do so! The one thing we are doing with certainty this evening is to ROCK!