Back to All Events

Vårpuss + konsert m/ Klossmajor

// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D0CA2/

Hvor: Samfunnet
Når: 31. mars kl. 12:00
GRATIS

Studentsamfunnet i Ås er basert på frivillig arbeid, og hadde ikke klart seg uten jobben studentene legger ned i driften av huset.

Den 31. april er det sannelig på tide å samle enhver Thorvald og Tora for en real vårpuss av samfunnet. Samfunnsstyret, komitesjef, komitemedlem, medlem eller bare aktiv bodegagjenger - bli med på semesterets våropprydning av huset.

Etter vi er ferdig med shining av huset blir det gratiskonsert for alle med seksmannsbandet Klossmajor, som lar overbevisende trestemt vokal møter komp med lekende overskudd.

I landskapet mellom pop, jazz, soul og hip hop finner de både humor og groove, så vel som melankoli og improvisasjon. I løpet av sine tre år som aktivt band har de turnert i Norge ved flere anledninger, og har etterhvert bygget seg opp en liten, men solid fanskare. Hør de norske tekstene du ikke visste du trengte, og bli med på musikalsk hjemmefest - alle er invitert!


ENGLISH

Where: Samfunnet
When: 31st of March at 12:00
FREE

Samfunnet in Ås is purely based on volunteer work, and would not be up and running without the work and effort the students put into the place.

On the 29th of April it is time to gather all the “Thorvalds and Toras” of Ås, for a proper spring-cleaning of Samfunnet. Whether you are part of the Samfunn-board, a committee chief, committee member, member of Samfunnet or just a regular at the Bodega – join us for a spring-cleaning of the house!

After we are done cleaning the house, there will be a free concert for everyone with the six man band Klossmajor, who let a convincing three-voice vocal meet comp with playful surpluses. In the are between pop, jazz, soul and hip hop, they find both humour and groove, as well as melancholy and improvisation.

During their last three years as an active band, they have toured around Norway in several circumstances, and have built a small, but solid fanbase. Hear the Norwegian texts you didn’t know you needed, and join a musical home party – everyone are invited!

Later Event: April 1
Dag 1: Kino i Aud Max