Back to All Events

Samfunnsmøte: Har Gud gått ut på dato?

// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D0CA2/

Hvor: Festsalen
Når: 6. mars kl 19:00
GRATIS

Hvordan kan noen tro på Gud i 2019?

Gjennom årtusener har de fleste mennesker trodd på gud eller guder. Men i vår tid tar flere og flere avstand fra en slik tro. Hvordan kan noen fortsette å tro på noe som ikke kan bevises? Bjørn Are Davidsen er kjent som forfatter og debattant på dette feltet og vil holde et kort foredrag på hvordan mennesker, og han personlig kan tro på Gud. Det blir også gode muligheter for å stille spørsmål.

ENGLISH

This event will be in Norwegian but we offer translation.

How can anyone believe in God in 2019?

Through thousands of years most people have believed in God or Gods. However in our time, more and more people have distanced themselves from faith. How can anyone continue to believe in something that cannot be proven? Bjørn Are Davidsen is known as author and debater in this field and will give a brief lecture on how people, and he can personally believe in God. There will also be good opportunities to ask questions.

Where: Festsalen
When: 6th of March at 7:00 PM
FREE

Earlier Event: March 4
Bodega
Later Event: March 8
Beach Party med Bosses Bongoband