Back to All Events

Beach Party med Bosses Bongoband


English Below

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D0CA2/

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

Hvor: Festsalen
Når: 8. mars kl. 21:00
CC: 0/60/120 + avgift
Husk ID!

Det er mars, og det er nærme nok sommern for oss. Vi kan ikke love stekende sol og sand mellom tærne, men kle deg allikevel ut i din beste outfit, og møt opp på Strandfunnet 8. mars.

Bli med inn i jungelen med Bosses Bongoband!

Bosses Bongoband er sannsynligvis Oslos ledende verdensmusikkdanseband. Navnemessig nikker bandet naturligvis til The Incredible Bongoband(de med den kule versjonen av “Apache”), men Bosses Bongoband henter inspirasjon fra langt flere hjørner av verden. Dette er dansbar instrumentalmusikk som det er nærmest umulig å forholde seg rolig til, det er selvsagt heller ikke meninga. En kveld med Bosses Bongoband fortoner seg som en kveld full av fengende riff, en svingende rytmeseksjon, lekne blåsere, dansing, klapping og en scene badet i farger og pynt, vi streifer innom afrobeat, samba, highlife, reggae, funk, jazz og sannsynligvis et par sjangre til.

Siden debuten på Blå i januar, 2016 har bandet opparbeidet seg et rykte som et fargerikt fyrverkeri av et live-orkester og de har fått sin egen månedlige klubbkveld, Bongotorsdag, på populære Kulturhuset i Oslo.

ENGLISH

Where: Festsalen
When: 8st of March at 9:00 PM
CC: 0/60/120 + fee
Remember ID!

It is March, and close enough to summer for us. We cannot promise hot sun and sand between your toes, but you should still dress in your best outfit, and surf your way to Samfunnet 8th of March.

Welcome to the jungle with Bosses Bongoband!

Bosses Bongoband is probably Oslo’s leading worldmusicdanceband. Name-wise the band is of course showing to The Incredible Bongoband (those people with the cool version of “Apache”), but Bosses Bongoband gets their inspiration from many more corners of the world. This is instrumental music you can dance to, and almost impossible to sit still to, which is of course not the point either… A night with Bosses Bongoband will give you a night with catchy riff, a swinging rhythm section, playful blowers, dancing, clapping and a stage with lots of color and decoration, we will hear afrobeat, samba, highlife, reggae, funk, jazz, and probably a couple of additional genres.

Since the debut on Blå in January 2016, the band has gotten a reputation as a colorful firework live-orchestra, and they have gotten their monthly club night, Bongotorsdag, on the popular Kulturhuset in Oslo.

Later Event: March 13
Øl- og folkevalgt-bodega