Back to All Events

Dag 1: Kino i Aud Max

// ENGLISH BELOW //

Hvor: AudMax
Når: 1. april kl. 19:00
GRATIS

Vi starter Sprellfestivalen med filmvisning i AudMax. Filmen som vises er en klassiker fra 1994 som er en god blanding av drama og komedie. Filmen ble nominert til 13 Oscar, og vant seks, inkludert beste film, beste visuelle effekter, beste regi og beste mannlige hovedrolle. Bli med i gruppen FILMVISNING PÅ SAMFUNNET for mer informasjon om filmen som vises.

Ta meg din egen pute, stol eller sofa for å ta det helt chill foran storskjermen, og lade opp til en uke full av Sprell!

ENGLISH

Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

Where: AudMax
When: 1st of April at 7:00 PM
FREE

We will start the Sprellfestival with a movie screening in AudMax. The movie is a classic comedy and drama from 1994. The movie was nominated to 13 Oscars, and won 6, including best movie, best visual effects, best direction, and best male actor. Join the group “FILMVISNING PÅ SAMFUNNET” on Facebook for more information on the movie screening.

Bring your own pillow, chair or couch, and chill in front of the big screen, before a full week with the Sprellfestival.

Earlier Event: March 31
Vårpuss + konsert m/ Klossmajor