Back to All Events

Workshop m/ Radical Broccolis

// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D0CA2/

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

Hvor: Halvors
Når: 24. april kl. 19:00
GRATIS

Om Radical Broccolis:
Susanne og Anette Bastviken er søskenparet bak bloggen “Radical Broccoli”.
De kjemper for en plastfri verden. Samtidig som de holder seg trendy.
De har vært med i Line´s Planet Plast, de har vært intervjuet i både BBC og på TV2.
“Radical Broccoli er en blogg om alt som kan gjøre havene litt renere og jorda litt grønnere, ifølge de to. Her finner du finner artikler om alt fra second-hand klær og bikinier laget av resirkulerte fiskenett til økologisk og naturlig hudpleie, plantebasert mat og faktabaserte artikler om plast og resirkulering” - hentet fra https://www.redbull.com/no-no/skriver-for-gr%C3%B8nnere-valg

Kort tekst om hvem vi er:
Anette (28) og Susanne Bastviken (27) står bak den grønne bloggen og businessen Radical Broccoli. De er alltid på jakt etter inspirerende mennesker, produkter og mat som er i tråd med verdiene de ønsker leve etter, og som kan gjøre havene litt renere og jorda vår til et bedre sted. Denne letingen er vel dokumentert på deres side, hvor du kan lese om alt fra second hand klær, økologiske produkter og grønn velvære, til deilig plantebasert mat og resirkulering. De elsker alt som har med en miljøvennliglivsstil å gjøre, og har skapt et lite univers som viser hvordan dette kan gjøres på en morsom og kreativ måte i hverdagen! De har også skrevet sin første bok om miljøvennlig livsstil som kommer ut 20 mai.

Anette har en bakgrunn fra EAT Foundation, Den Norske Atlanterhavskomité og Forsvaret, hvor hun blant annet grunnla podcasten «På Krigsstien». Hun har en M.A i War Studies fra Kings College i London.

Susanne har arbeidet i EAT Foundation, konsulentselskapet A.T. Kearney og for FN sitt utviklingsprogram. Hun ble nylig ferdig med en M.Sc i Økonomi ved Copenhagen Business School.

Hva vi skal snakke om: Miljøvennlig livsstil, hvordan å klare å ta enkle gode valg i hverdagen.


ENGLISH

Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

Where: Halvors
When: 24th of April at 7:00 PM
FREE

About Radical Broccolis:
Susanne and Anette Basviken are the siblings behind the blog “Radical Broccoli”. They fight for a world without plastic. At the same time, they stay trendy. They have appeared in “Line’s Planet Plast”, they have been interviewed in both BBC and on TV2. “Radical Broccoli is a blog about everything that can make the oceans a little cleaner and the Earth greener, according to these two. Here, you will find articles about everything from second hand clothes to bikinis made out of recycled fishing nets to ecological and natural skin care, plant based food and articles based on facts about plastic and recycling.

Anette (28) and Susanne Bastviken (27) are behind the green blog and business “Radical Broccoli”. They are always looking for inspiring humans, products and food that follows the values they wish to life with, and which can make our oceans cleaner and the world to a better place. This hunt is well documented on their site, where you can read about everything from second hand clothes, ecological products and green well-being, to delicious plant-based food and recycling. They love everything related to a environmentally friendly way of living, and have created a small universe which shows how this can be done in a fun and creative way! They have also written their first book on environmental friendly lifestyle which will be out May 20th.

Anette has a background from EAT foundation, The Norwegian Atlantic Committee, and The Norwegian Armed Force, where she founded the podcast “På Kriggstien”. She has an M.A in War Studies from Kings College in London.

Susanne has been working in EAT Foundation, the consulting firm A.T. Kearney and for UN’s development program. She is just done with a M. Sc in economy from Copenhagen Business School.

What we will talk about: Environmental friendly lifestyle, how to every day make easy and good choices.

Earlier Event: April 10
Årets Beste Lærkerevy!
Later Event: April 24
Øl- og lokalpolitikk