Back to All Events

Dag 3: Konsert: Unge Ferrari // Tvekamp


// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D0CA2/

Vi oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

// Program
16:00: Tvekamp med Gents Academy.
22:00: Unge Ferrari. Sted: Aud.Max. Dørene åpner 21:00.

// Om artisten
Unge Ferrari kommer til SPRELLfestivalen 2019, og denne gangen skal han ta over AudMax!

Det man elsker med Unge Ferrari er kanskje det man nettopp hater ellers i livet: Uforutsigbarhet. Med det rykende ferske albumet "Midt imellom magisk og manisk" beviser han nok en gang at han er en musikalsk kameleon, og tekstene og tematikken har aldri tatt oss tettere på.

Det er ganske bemerkelsesverdig å tenke på hvor mye Unge Ferrari har rukket å få til siden han debuterte for bare litt over tre år siden. Sterke samarbeid med Arif, Tomine Harket, Hkeem, Karpe Diem, Silvana Imam med flere, og megahits som “Nostalgi 3Millioner”, “Vanilje”, “Lianer”, “Ashanti”, “Urettferdig”, “Jeg er lei meg”, “Jeg bruker ikke kondom” og “BBB”. Han har solgt ut mang en klubbkonsert, headlinet de fleste store festivaler, fylt Oslo Spektrum med Arif, opptrådd med symfoniorkester, og fortjent vært nominert til flere P3 Gull og Spellemannspriser.

Neste etappe er nå i gang, og “Balkong”, “Ung og dum” og resten av albumet skal innlemmes i hans hall of fame av låter, og hele katalogen skal ut på veien i det som er hans mest omfattende turné til nå.

ENGLISH

Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

// Program
4:00 pm: Tvekamp with Gents Academy.
10:00 pm: Unge Ferrari. Place: Aud.Max. Doors opens at 9:00 pm

// About the artist
Unge Ferrari is coming to the SPRELLfestival 2019, and this time he will take over AudMax.

What one loves with Unge Ferrari, is maybe exactly what one would otherwise hate in life: Unpredictability. With the new album “Midt mellom magisk og manisk” (In between magic and manic) he proves yet again that he is a musical chameleon, and his texts and thematic has never taken us closer than now.

It is quite remarkable to think how much Unge Ferrari has done in short time since his debut three years ago. Strong collaborations with Arif, Tomine Harket, Hkeem, Karpe Diem, Silvana Imam, among others, and mega hits such as “Nostalgi 3millioner”, “Vanilje”, “Lianer”, “Ashanti”, “Urettferdig”, “Je ger lei meg”, “Jeg bruker ikke kondom” and “BBB”. He has sold out several concerts, been the headline for most big festivals, filled Oslo Spektrum Scene with Arif, performed with symphony orchestras, and deserved to be nominated to several P3 Gull’s, and Spellemannspriser, which are big Norwegian prices for musicians.

Next round is now happening, and “Balkong”, “Ung og Dum” and the rest of his album are incorporated in his “hall of fame” of songs, and the whole catalogue are going with him on the road in the biggest tour he has ever done..

Earlier Event: April 2
Dag 2: Foredrag med Cedric De Coning
Later Event: April 4
Dag 4: Stand-Up med Jonna Støme