Back to All Events

Grillfest på Pentagon

// ENGLISH BELOW //

Hvor: Pentagon, følg grillukta!
Når: Lørdag 10. august 2019, 18.00
GRATIS

Endelig er fadderuka i gang! Lørdag 10. august er det duket for den årlige Grillfesten som arrangeres av Studenttinget, Samfunnet, Næringslivsutvalget, UKA i Ås og SiÅs. Du kommer til å få oppleve den legendariske Ås-ånden i all sin prakt. Lag, foreninger og stiftelser kommer til å være tilstede for å lage liv og røre. Hankattforeningen, stiftet 1902, arrangerer sitt tradisjonsrike Tour de Kringla, Olabilløpet uten regler. Pass på å ikke stå i veien, dette går både hardt og fort for seg!

Bli med og møt alle de nye studentene på et sted og bli kjent med de gamle. Det vil være gratis grillmat som er tilberedt av blant annet lederen for Samfunnsstyret, leder for Studenttinget og andre ledere og personer det er lurt å kjenne til ved NMBU. Det vil bli servert vegetaralternativer.

Vi i Studenttignet, Samfunnstyret, UKA i Ås, Næringslivsutvalget, Tuntreet og SiÅs gleder oss til å møte nettopp deg, så kom til Pentagon kl. 18.00 lørdag 10. august og se foreningslivet på Agrarmetropolen i full blomst. Sees!

ENGLISH

Where: Pentagon (follow the smell of barbecue!)
When: 10th of August at 18:00
FREE

The day you have been waiting for is finally here. The Buddy week has started! Saturday August 10th the annual barbecue party arranged by The Student Parliament, Student Society, UKA in Ås, NU and SiÅs will be held at Pentagon! You will experience the amazing Ås-spirit in all its glory. Teams and associations will be there to create a good atmosphere. Hankattforeningen, founded 1902, will arrange their annual Tour de Kringla, the soapbox car race with no rules. Be careful not to stand too close as the race goes by fast and hard!

Join and meet all the new and old students at one place. There will be free food from the barbecue, prepared the leader of the Student Society Board, the leader of the Student Parliament and other leaders and people connected to NMBU and SiÅs. There will also be alternatives for vegetarians.

The Student Parliament, Student Society, UKA I Ås, Næringslivsutvalget, Tuntreet and Siås is looking forward to meeting you, so come to Pentagon at Saturday August 10th at 18.00 and see the student life unfold. See you there!

Earlier Event: May 3
Hittegodsbodega
Later Event: August 12
Stand up: Alt er nytt