Back to All Events

Graskurs del 1

// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3AD7/


Hvor: Samfunnet, Aud. Max
Når: Onsdag 14. august, 12.00
GRATIS

I motsetning til hva navnet kan forlede en til å tro, handler ikke dette om gras. Dette er derimot en unik mulighet for dere nye studenter til å få en smakebit av det mangfoldet av lag og foreninger NMBU og Samfunnet byr på!

Studentmiljøet på Ås er kjent for sitt store engasjement, mange sosiale aktiviteter, og et hav av ulike lag og foreninger å ta del i. Blant de ca 80 ulike foreningene kan du finne alt fra livssyn og politikk, musikk og teater, sport og en mengde andre tilbud; garantert noe som alle kan føle seg hjemme i.

Møt derfor opp på del 1 av det obligatoriske Graskurset onsdag 14. august kl 12.00, i Aud. Max for å orientere deg og få et innblikk i det store utvalget av lag og foreninger ved NMBU! Det er selvfølgelig undervisningsfri i dette tidspunktet.

Sees på Samfunnet!


ENGLISH

Where: Samfunnet, Aud. Max
When: Wednesday 14th of august, at 12.00
FREE

Despite the name, this is not about grass. This event is an outstanding opportunity to get a taste of the wide range of different social associations, unions, groups and teams at NMBU and The Student Society.

NMBU is well known for its students big engagement and many social activities beside studies. There are about 80 different student associations that covers everything from politics, religion, music, dance, sports and much more. The student board urges all new students to take part in this energetic and including student society!

On the 14th of August at 12.00 you get to receive information on some of these associations and the different boards on the Grass Course part one in Aud. Max. Meet them on stand and hear them perform or introduce themself on stage. Of course, there is no class these hours.

See you at Samfunnet!

Earlier Event: August 12
Stand up: Alt er nytt
Later Event: August 14
Konsert: TØFL + Temafest: tidsaldre