Back to All Events

Konsert: TØFL + Temafest: tidsaldre


// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her:
https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3AD7/

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

Hvor: Festsalen
Når: Onsdag 14. august 21.00
CC: 50/150/300 + avgift
Husk ID!

TØFL fra Stavanger har ligget og vaket i det norske popvannet gjennom hele 2018. Debut-utgivelsen deres, EPen “Eg ska”, høstet god kritikk i alt fra Gaffa til Klassekampen, samtidig som tre av låtene ble listet på P3. Bandet fikk også den siste plassen på Øyafestivalen 2018, etter å ha vunnet Klubbøyas publikumspris.

I en verden hvor mange lengter etter å føle reell tilstedeværelse, formidler ikke TØFL den retusjerte popvirkeligheten du har blitt så vant til. Bandets naivistiske og gjenkjennelige tekster, samt eksplosive, livlige live-show har resultert i en hurtig voksende fanbase som har ført til flere utsolgte klubbkonserter i Oslo, Trondheim og Stavanger.

Temaet denne kvelden er tidsaldere! Mer info kommer.


ENGLISH

Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

Where: Festsalen
When: Wednesday 14th of august, 21.00
CC: 50/150/300 + fee
Remember ID!

TØFL has been lying in the norwegian popwater through all of 2018. Their debut release, the EP “Eg ska” (“I will”), reaped good reviews from magazines such as Klassekampen and Gaffa, and three of the songs were put on charts at P3. The band also secured the last spot at Øyafestivalen 2018, after winning the audience award at Klubbøya.

In a world where many of us are looking for real presence, TØFL does not convey the retouched pop reality we have become so used to. The bands naivistic and recognizable lyrics, and explosive, energetic live-show has resulted in a fast growing fanbase, leading to several sold out club concerts in Oslo, Trondheim and Stavanger.

The theme this night is eras! More info will come.

Earlier Event: August 14
Graskurs del 1
Later Event: August 16
Graskurs del 2