Back to All Events

Graskurs del 2


// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3AD7/

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

Hvor: Aud Max
Når: Fredag 16. august kl. 21.00, showstart kl 22:00
CC: 0/60/120 + avgift
Husk ID!

NMBU er viden kjent for mange ting, en av disse er våre lange revytradisjoner. I løpet av skoleåret er det mange revyer, lag, foreninger og stiftelser som bruker uker og måneder på å skrive og øve inn show som vises kun en gang.

Fredag 16. august er det duket for en av de mest spennende festene i løpet av semesteret, ja, kanskje hele skoleåret. Det er Graskurs del 2. Del 2 har kanskje hakket mer fart og spenning enn Graskurs del 1. Her vil lag, foreninger og stiftelse dra frem det beste nummeret de har skrevet og fremført det siste året, og gi en ønskereprise du aldri har sett maken til! Sees på Samfunnet!

ENGLISH

Not a member of Samfunnet yet?
Join here: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3AD7/
Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

Where: Aud Max
When: Friday 16th of august at 21.00, show starts at 22:00
CC: 0/60/120 + fee
Remember ID!

NMBU is well-known for a lot of things, and one of these are our looong tradition of putting up revues. During a school year, many teams and student associations use weeks and months to write and practice shows that will only be shown once.

Friday, August 16th is the day of one of the most exciting concerts of the semester, maybe even the entire school year. This is the day when «Graskurs part 2» is held, and we can promise a bit more excitement than part 1. Here, teams and student associations will perform their best show in which they have written and practiced for the last year, and perform a show of which you have never seen the like. See you at Samfunnet!