Back to All Events

Temafest: Dance party


// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3AD7/

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

Hvor: Samfunnet
Når: Fredag 23. august, 21.00
CC: 0/60/120 + avgift
Husk ID!

Samfunnet kjører igang enda en temafest, og denne kvelden er det dance party! Det innebærer den heftigste dansefesten for dette semesteret. Ta på deg dine kuleste danseklær, enten det er badedrakt og leggvarmere typ “Call on me”, rosa kjole og dress som “Dirty dancing” eller crop top, pannebånd og joggebukse som Will Smith bruker når han danser til “Jump on it” i “Fresh prince of Bel Air”. Kom på samfunnet for å vise frem dine beste moves og kanskje lære noen nye. Vi gleder oss til hæla i taket hele kvelden!

ENGLISH

Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

Where: Samfunnet
When: Friday, august 23, 21.00
CC: 0/60/120 + fee
Remember ID!

Samfunnet is arranging another themed party, and this time it’s dance party! That entails the greatest dance fest of this semester! Put on your best dancing clothes whether it’s a bathing suit and legwarmers like “Call on me”, a pink dress and a suit like “Dirty dancing” or a crop top, headband and sweatpants like Will Smith wears dancing to “Jump on it” in “Fresh prince of Bel Air”. Come to samfunnet to show off your best dance moves and maybe learn some new ones. We’re looking forward to dancing all night long. See you there!

Earlier Event: August 21
Bodega
Later Event: August 28
Sommerbodega