Back to All Events

Standup med Rasmus Wold og Jørgen EP


// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3AD7/

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

Hvor: Festsalen
Når: Fredag 20. september kl. 21.00
CC: 0/120/220 + avgift
Husk ID!

Samfunnet inviterer igjen til standup og denne gangen er det Jørgen EP og Rasmus Wold som kommer på besøk.

Siden han debuterte på standupscenen i 2012 har Jørgen blitt bedre og bedre. Han underholdt på Komiprisen 2014, han var med i begge sesongene av «Latter Live» på NRK og er en fast inventar på Latters Klubbscene. I løpet av de siste årene har han fått mye oppmerksomhet som serieskaper, manusforfatter og skuespiller i den populære og «Gullruten»-nominerte serien «Hvite Gutter» på TVNorge, samt publikumssuksessen Julelatter 2018, hvor han delte scenen med Nicolai Ramm og Rasmus Wold.

Rasmus er en ung komiker som allerede er godt etablert som standupkomiker. Han fikk sitt gjennombrudd på Lattergalla 2016 da han delte scene med blant annet Otto Jespersen, Hans Morten Hansen og Jon Niklas Rønning.
Rasmus er i tillegg fast paneldeltager i “Ramm, ferdig, gå!” som nå går inn i sin andre sesong på NRK1, og er dessuten en profilert Liverpool-fan som stadig dukker opp i ulike sportsprogrammer.


ENGLISH

Not a member of Samfunnet yet?
Sign up here: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3A5B/

Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

Where: Festsalen
When: Friday september 20, 21.00
CC: 0/120/220 + fee
Remember ID!

Samfunnet once more invites you to standup and this time it is Jørgen EP and Rasmus Wold coming for a visit.

Since his debut on the standup scene in 2012 Jørgen has only gotten better. He entertained at Komiprisen 2014, he was in both seasons of “Latter Live” at NRK and is permanent inventory on the Latter club scene. Over the last years he has gotten a lot of attention as a series creator, script writer and actor in the popular and “Gullruten” nominated series “Hvite Gutter” at TVNorge, and also the public success Julelatter 2018, where he shared the scene with Nicolai Ramm and Rasmus Wold.

Rasmus is a young comedian already established as a standup comedian. He got his break through at Lattergalla 2016 where he shared the stage with Otto Jespersen, Hans Morten Hansen og Jon Niklas Rønning.

Rasmus is also a regular panel participant at “Ramm, ferdig gå!” now entering its second season at NRK1, and also a profiled Liverpool-fan frequently appearing in different sports shows. The show will be in norwegian.

Earlier Event: September 18
Bodega
Later Event: September 27
Konsert: ISÁK