Back to All Events

Oktoberfest

// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3AD7/

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

Hvor: Aud max
Når: Mandag 14. oktober 16.00
CC: 120/350/500 + avgift

Husk ID!

Endelig er den her! Oktoberfesten faller i år på mandag 14. oktober, og som alle år før er det klart for en ellevill fest. Så hent frem dine läderhosen, tørk støv av din dirndl og sy det hullet i strømpene fra i fjor! Vi setter opp langbord i Aud max og deler ut en liter øl eller cider når dere kommer, her er det bare å glede seg, hvem knuser sine glass i år? 


ENGLISH

Not a member of Samfunnet yet? 
Sign up here: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3A5B/ 

Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

Where: Aud max
When: Monday, october 14, 16.00
CC: 120/350/500 + fee
Remember ID!

It’s finally here! The octoberfest this year falls on monday the 14th of october, and like every year before this one, everything is prepared for a great party. Bring out your läderhosen, dust off your dirndl and mend the hole in your stockings. We will set up tables in Aud max and hand out one litre of beer or cider when you arrive, who will break their glass this year?


Earlier Event: October 12
Lørdagslounge
Later Event: October 16
Caféklubben