Back to All Events

Semesterkickoff: CLMD


// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3AD7/

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

Hvor: Aud max
Når: Fredag 6. september 21.00
CC: 275/275/395 + avgift
Husk ID!

Det er mye som kan bli sagt om artister som ikke bare klarer å ha en suksessfull karriere, men også en konsekvent en. Dette er historien bak CLMD; flere år med hardt arbeid som har resultert i fantastiske høydepunkter. Helt siden Martin Danielle startet CLMD i 2010, har prosjektet bare vokst ved hver utgivelse. 2016 singelen "Dust" featuring Astrid S som ble inkludert i hans 2018 album "Phases", var hans største utgivelse så langt, og ble høsten 2018 fulgt opp med hit singelen «Trouble», noe som beviser at CLMD er ustoppelig!

I løpet av årene har CLMD bygget opp en imponerende katalog av fantastiske samarbeidsartister og fans. Han har remixet sanger av stjerner som Bruno Mars, Estelle, Nervo, Arty, og Norman Doray, blitt lovpriset av Axwell /\ Ingrosso, Tiësto, og David Guetta, og turneet med Steve Angello gjennom hele USA.

CLMD kommer til å lage tidenes fest i Aud max🔥Dette vil du ikke gå glipp av!


ENGLISH
Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

Where: Aud max
When: Friday, september 6, 21.00
CC: 275/275/395 + fee
Remember ID!

Many things can be said about artists who not only manages a successful career, but also a consistent one. Here is the story behind CLMD; several years of hard work resulting in amazing highlights. Ever since Martin Danielle started CLMD in 2010, the project has grown with every release. The 2016 single “Dust” featuring Astrid S, included in his 2018 album “Phases”, was his biggest release so far, and was in the fall of 2018 followed by the single “Trouble”, proving that CLMD is unstoppable!

Through the years CLMD has built an impressive catalogue of great collaboration artists and fans. He has remixed songs by stars such as Bruno Mars, Estelle, Nervo, Arty, and Norman Doray, been praised by Axwell /\ Ingrosso, Tiësto, and David Guetta, and also toured with Steve Angello through all of USA.

CLMD is ready to create an epic party in Aud max 🔥 You don’t want to miss this!

Earlier Event: September 3
Debatt i festsalen
Later Event: September 7
Vaffellørdag med Nytt på nytt