Back to All Events

Valgvake

// ENGLISH BELOW //

Ikke medlem av samfunnet enda?
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D3AD7/

Hvor: Halvors hybel
Når: Mandag, 9. september, 20.00
GRATIS

Samfunnet inviterer til valgvake 9. September! Vi setter på valgsending på lerret, og snakker politikk. Ta på de komfortable klærne og ta med den gode puta. Skriv ut politikkbingo og gled deg til kvelden hvor det endelig avgjøres hvem som skal sitte i kommunestyret på Ås. Alle er velkomne!

ENGLISH

Where: Halvors hybel
When: Monday, september 9, 20.00
FREE

Samfunnet invites you to election vigil september 9! We are showing the election on canvas and we’ll talk politics. Put on your comfortable clothes and bring your good pillow. Print out political bingo and enjoy the night when it is finally decided who will win the municipal elections in Ås. Everybody is invited!

Earlier Event: September 8
Politisk mingling
Later Event: September 11
Internasjonal Bodega