Om GF

Hva er GF?

Hvert semester arrangerer Studentsamfunnet i Ås generalforsamling for sine medlemmer, bedre kjent som GF.

Under GF har medlemmene av studentsamfunnets mulighet til å stille til valg, bli informert om driften av Samfunnet samt kontrollere og påvirke driften. Generalforsamlingen er åpen for alle, men kun medlemmene av Samfunnet har stemmerett ved valg.

Vårsemesterets GF arrangeres i AudMax mandag 20.03.2017 kl 16:30. Husk at du må ha med gyldig studentbevis og være medlem av Samfunnet for å få stemmerett.

Jeg ønsker å stille til valg på GF. Hva gjør jeg? 

Så flott! Det anbefales på det sterkeste å sende inn en kandidatpresentasjon på forhånd, både på norsk og engelsk. En kandidatpresentasjon i sakspapirene vil hjelpe til med å styrke ditt kandidatur. Her skriver du litt om deg selv og dine kvalifikasjoner, og legg gjerne ved et bilde slik at folk ser hvem du er. Hvis du ønsker inspirasjon til hvordan det kan gjøres finnes tidligere presentasjoner i gamle GF papirer på samfunnets nettsider. Kandidatpresentasjonene må sendes til administrasjon@samfunnetiaas.no innen 9. mars.

Herfra bærer det videre til selve generalforsamlingen og scenen på Aud.Max. Når det er din tur på talerstolen på generalforsamlingen vil du få inntil tre minutter til å presentere deg selv. Forbered en kort appell, her er det kun fantasien som setter grenser. Deretter følger en spørsmålsrunde fra salen.

Det å stille til valg på GF kan kanskje virke litt skummelt, men det er utrolig lærerikt og dersom du blir valgt vil du lære masse underveis. I tillegg er det moro å bidra til å føre det gode studentmiljøet ved NMBU videre. Husk at ingen er ferdig utlært når de stiller til valg!

Jeg lurer på hva de ulike vervene innebefatter, hva gjør jeg?

Se vår nettside «vervbesrkivelser» her på samfunnetiaas.no. Her finner du også kontaktinformsjonen til sittende styremedlemmer. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe du lurer på. Dette er hyggelige mennesker, og de vil gjerne snakke med deg!

Datoer å merke seg: 

Frist for å sende inn sakspapirer – 9. mars

Frist for å sende inn vedlegg til sakspapirer – 16. mars

Generalforsamling vår 2017: 20. mars


Back to Top ↑

  • Siste    NLU NU         Tuntreet Tuntreet Tuntreet Tuntreet    FansBack to Top ↑