Alle søknader sendes inn via skjemaet på bunnen av siden


Skribent

Samfunnet trenger ny skribent! Som skribent lager du tekster for Samfunnets arrangementer på hjemmesiden og Facebook. Ut ifra informasjon om arrangementene skriver skribenten en beskrivende og kul tekst. Så er du kreativ og flink til å skrive tekster? Da er dette en jobb som passer deg!

Søk innen 29. april!


Ordensvern KS

Er du interessert i å ta en større del i driften av Samfunnet, både på og utenom festkvelder?
Ordensvern er på utkikk etter en ny Komitesjef til å drifte komiteen. Som Komitesjef i
Ordensvern vil du jobbe med både festavviklingen på festkvelder og den daglige driften i
komiteen, som blant annet vil innebære å lage vaktlister, jobbe som vaktansvarlig og
arrangere kurs/sosiale arrangementer for medlemmene i komiteen. Du vil jobbe tett
sammen med den andre Komitesjefen i tillegg til resten av Komitesjefene i Bodegablokken.

Hvis du er interessert i å søke Komitesjef i Ordensvern kan du sende søknad innen 29.april.

Søknaden bør inneholde:
-Litt om deg selv
-Hvorfor du har lyst til å bli Komitesjef
-Relevant erfaring


Oversetter

Markedsføringsblokken trenger en oversetter. Som oversetter jobber du i hovedsak sammen med markedsføringsKSen og skribenten som skriver tekster for samfunnet. Oversetter sin arbeidsoppgave går ut på å oversette tekstene som kommer fra skribent. 

Send søknad innen 29.april.


Hverdagen til komitemedlemmene i bookingkomiteen handler om alt fra idémyldring rundt artister, timesvis med lytting og talentspeiding, til planlegging og gjennomføring av konserter. Vi søker etter en person som er brennende engasjert i musikk og spesielt hva som rører seg i den norske musikkbransjen. Vi søker deg som ønsker å jobbe hardt for et spennende og variert kulturtilbud på Samfunnet. Er du kreativ og har en hinsides god idé til hvordan vi kan lage det beste konsertilbudet som Samfunnet noensinne har sett? Er du like ivrig på å fylle Aud. Max som å gi tidenes konsertopplevelse til de 40 fremmøtte på en søndagskonsert i Halvors? Da er du den vi søker!

Send søknad innen 22.april

Bookingkomité


Webassistent

Samfunnet trenger ny webassistent. Du vil ha ansvaret for at nettsiden til samfunnet er oppdatert til enhver tid. Du må være tilgjengelig på mail og kunne overholde korte tidsfrister. Det er ikke nødvendig med for mye teknisk kunnskap ettersom Squarespace brukes som plattform, men litt innsikt og erfaring er et pluss. Opplæring vil bli gitt! Dette er en komitéstilling og du vil komme inn på samfunnets gratisliste.

Søknad sendes innen 22.april.


Design og Layout

Er du glad i å redigere bilder og lage kule layouts? Samfunnet har en ledig stilling i Design & Layout komiteen. Som en del av denne komiteen jobber man med å lage plakater og bilder for Samfunnet, designer semesterprogram og bidrar til den grafiske delen av hjemmesiden til Studentsamfunnet.

Er du en kreativ person med kunnskaper i forskjellige redigeringsprogrammer? Er du glad i å tenke utenfor boksen og utvikle dine ferdigheter innenfor grafisk design? Søk Design og Layout komiteen innen 29. april!


Som regnskapsfører for Samfunnet skal du kontinuerlig føre alle samfunnets bilag, kassebilag, bankbilag, inngående fakturaer, mva etc. i regnskapsprogrammet Visma eAccounting. Det skal jevnlig avstemmes. Stillingen som regnskapsfører inngår i Samfunnets økonomiblokk, og du blir Komitesjef ved Samfunnet i Ås. Som regnskapsfører er man en av to personer som fører regnskapet for Studentsamfunnet, kjernestyret, NU og Tuntreet.

Vi søker en lærevillig og initiativrik person med studieretning innenfor økonomi og spesielt regnskapsføring, til stillingen som Regnskapsfører.
Søkeren bør være motivert for å sitte en lengre tidsperiode i stillingen. 

Spørsmål sendes til Økonomisjefen:
okonomi@samfunnetiaas.no

Søknadsfrist: 15.april

Regnskapsfører (KS)


Sprell

Som sprellemann er du med på å markedsføre studentsamfunnet i Ås ved å lage liv og røre på campus. Stillingen innebærer alt fra å henge opp plakater, lage bannere, sprelle rundt på campus, stå på stand og promotere samfunnet i pausen i de største forelesningssalene på campus. Er du utadvendt og ikke redd for å drite deg ut SØK SPRELL!

Send en søknad med navn, litt om deg selv og hvorfor akkurat DU passer til denne jobben. Søknad sendes innen 15.april.


Velg den stillingen du søker deg til.
Navn *
Navn