Booking komité

Hverdagen i bookingkomiteen handler om alt fra idémyldring rundt artister, timesvis med lytting og talentspeiding, til planlegging og gjennomføring av konserter. Vi søker etter en person som er brennende engasjert i musikk og spesielt hva som rører seg i den norske musikkbransjen. Vi søker deg som ønsker å jobbe hardt for et spennende og variert kulturtilbud på Samfunnet. Er du kreativ og har en hinsides god idé til hvordan vi kan lage det beste konsertilbudet Samfunnet noen sinne har sett? Er du like ivrig på å fylle Aud. Max som å gi tidenes konsertopplevelse til de 40 fremmøtte på en søndagskonsert i Halvors? Da er du den vi søker!

 Send mail til booking@samfunnetiaas.no innen 31.desember.


Sprell

Wohiii! Jeg søker nye sprellemenn og SprelleKVINNER! "Som sprellemann/-kvinne er du med på å markedsføre studentsamfunnet i Ås ved å lage liv og røre på campus. Stillingen innebærer alt fra å henge opp plakater, lage bannere, sprelle rundt på campus, stå på stand og promotere samfunnet i pausen i de største forelesningssalene på campus. Er du utadvendt og ikke redd for å drite deg ut SØK SPRELL! Søknad sendes til sprellemann@samfunnetiaas.no innen 3.desember.


KS film/foto

Offisiell tiltredelsesdato vil være 1 februar, det vil være overlapp frem til påsken 2018 med gradvis mer av ansvaret overført til nye KS gjennom semesteret.

arbeidsoppgaver er:

- Ansvar for semesterplanlegging og kordinering mellom tuntreet, markedsføring, konsert og komite

- Planlegging og arbeidet med Booking for tillatelser til fotografering og filming, 

- Stå for opplæring av fotografer, film og opplæring i bruk av fotostudioet

- Påse praktisk gjennomføring av fotooppdrag

- Koordinere infor  samarbeidet med UKA-fotosjef

- Planlegging av festkvelder 

- Påse at oppdrag løses til tide og holder kvalitetsmesig høyt nok nivå for bruk av samfunnet.

 

Fotokunnskaper er ønsket, men ikke et krav, personlig egnethet og erfaring vektlegges. 

 

Søknad sendes til film@samfunnetiaas.no innen 4.desember.


Sponsor KS

Sponsoransvarlig er underlagt markedsføringsblokka og jobber mest sammen med markedsføringssjefen, men også markedsføringsassistenten, arrangementssjefen og økonomisjefen er naturlige samarbeidspartnere. Sponsoransvarlig vil sammen med markedsføringssjefen representere Samfunnet i sponsorteamet, hvor også Tuntreet, NU og UKA er representert.

Arbeidsoppgaver:

-          Skaffe sponsing til arrangement der Samfunnet har behov for det.

-          Representere Samfunnet i sponsorteamet.

-          Fremforhandle samarbeidsavtaler.

-          Sørge for at avtaler opprettholdes og følges opp av begge parter.

-          Følge opp med kontaktpersoner for å bygge og opprettholde relasjoner.

-          Føre oversikt over relevante støtteordninger og følge opp disse.

Du vil få grundig opplæring så ingen forkunnskaper kreves. Det kreves at du er medlem av Samfunnet for å tiltre stillingen. Stillingen gir deg KS-goder og dermed plass på Samfunnet gratisgratisliste.

Har du spørsmål til stillingen eller annet, send en mail til markedsforing@samfunnetiaas.no eller ring på 46 88 97 27. Søknad sendes til  markedsforing@samfunnetiaas.no innen 10.desember.


Design&Layout

Er du en kreativ sjel? Har du lyst til å jobbe med grafisk design? Eller er du bare veldig glad i å tegne? Design- og layoutkomiteen søker nye komitemedlemmer. Jobben din vil gå ut på å lage design til arrangementer, plakater til konserter og diverse andre jobber innenfor grafisk design. 

 

Hvis dette høres ut som noe for deg, send søknad til markedsforingsassistent@samfunnetiaas.no innen 5. desember.