Ordensvern

Ordensvern har i dag 85 medlemmer og er den største komiteen på Ås. Vi sørger for at alle føler seg trygg og sikker når de er på samfunnet. Som medlem av ordensvern fins det en rekke arbeidsoppgaver som er mulig å bryne seg på. I tillegg så får man en unik mulighet til å være med på kursing som ordensvakt og førstehjelpskurs. Alle medlemmer i ordensvern jobber 4 vakter iløpet av et semester, og resten av kveldene er det gratis inngang på samfunnet. Ordensvern tar opp nye medlemmer i august.

 

Er du interessert, send mail til ordensvern@samfunnetiaas.no innen 28. August. 


Barkomiteen

I baren jobber du hovedsakelig med å servere festdeltagerne drikke. Samfunnet har flere ølbarer og alltid én spritbar åpen. Barkomitéen er den nest største komitéen og har absolutt størst kontakt med folk på fest. Det tilbys gratis kurs i øl og vin, samt spritkurs der du lærer å blande gode drinker.

 

Send søknad til bar@samfunnetiaas.no innen 28. August. 


Lydkomiteen

Medlemmene her har ansvar for alt av lyd på scenen i forbindelse med konserter, revyer og andre arrangement. Er dette noe for deg?

Ta kontakt på: lyd@samfunnetiaas.no innen 20. August

 


Lyskomiteen har ansvar for for alt av lys på scenen i forbindelse med show og er stadig vekk på utkikk etter teknikere!

Ta kontakt på: lys@samfunnetiaas.no innen 20. August

Lyskomiteen


Film- og fotoklubbens medlemmer filmer og tar bilder under samfunnets forskjellige arrangementer samt andre ting som skjer på huset. 

Høres dette interessant ut, ta kontakt på: film@samfunnetiaas.no innen 20. August. 

Film- og fotokomiteen


Discokomiteen trenger to nye medlem, kunne dette være noe for deg? Har du en interesse for musikk, miksing og har lyst til å bidra i frivillighetsarbeidet på Samfunnet? Da er dette en god mulighet for deg til å gjøre en innsats. Oppgavene går ut på å sørge for at besøkende på samfunnet har noe å svinge seg til, og lage god stemning etter konserter. Samfunnet har utstyret du trenger og du får kurs i hvordan du bruker det. Det er en fordel om du har litt erfaring med miksing fra før, men det er ikke obligatorisk. 

 

Søknad sendes til disco@samfunnetiaas.no innen 28. August.

Diskokomiteen


Komitesjefen i snekkerkomiteen skal ha oversikt over bygningen og inventarets tilstand og oppussingsbehov. Det er også vedkommende sin oppgave å rådgi og ta snekkeroppdrag for Samfunnsstyre og bistår i planlegging av dugnader på huset.

Send en søknad til administrasjon@samfunnetiaas.no innen 28. august

Snekker KS