Våre komiteer

På denne siden vil du finne informasjon om samfunnets komiteer samt kontaktinformasjon. De fleste komiteene utlyser stillinger ved behov, men ikke nøl med å ta kontakt dersom du ønsker å bidra eller har spørsmål.

Ordensvernkomiteen

Ordensvern har ansvaret for sikkerheten på Samfunnets fester. Samfunnets største komité treffer du ved inngangen og overalt på arrangementene. Det tilbys gratis ordensvakt- og førstehjelpskurs som gir deg mulighet til å jobbe som ordensvakt profesjonelt.

Send søknad til ordensvern@samfunnetiaas.no

Barkomiteen

I baren jobber du hovedsaklig med å servere festdeltagerne drikke. Samfunnet har flere ølbarer og alltid én spritbar åpen. Barkomitéen er den nest største komitéen og har absolutt størst kontakt med folk på fest. Det tilbys gratis kurs i øl og vin, samt spritkurs der du lærer å blande gode drinker.

Send søknad til bar@samfunnetiaas.no

Konsernet

Består av rundt 20 medlemmer. Disse har tre vakter som festansvarlige i semesteret. Halvparten har personellansvar, dvs. styrer ordensvern og kontrollerer de som er på besøk. Den andre halvparten tar seg av det økonomiske, har kontroll på veksel og kasse.

Mail: konsernet@samfunnetiaas.no


Konsertblokka

Lydkomiteen

Styrer lyd på konserter, revyer og andre arrangement.

Mail: lyd@samfunnetiaas.no

Lyskomiteen 

Styrer lys på konserter, revyer og andre arrangement.

Mail: lys@samfunnetiaas.no

Discokomiteen 

Spiller musikk på onsdager og fredager, men også etter ønske for å få fart på dansefoten. Er du glad i musikk? Liker du å danse? Tar du utfordringen i å lage liv på Samfunnet? ja da er kanskje Disko Komiteen noe for deg?!

Mail: disco@samfunnetiaas.no

Artistkomiteeen

Artistansvarlig har ansvar rundt alt som har å gjøre med artistens opphold på Studentsamfunnet. Dette innebærer å skaffe det artisten skal ha i henhold til rider, gjøre klart før artisten kommer backstage og sørge for at alt går som det skal når artisten er på huset. Komiteé-medlemmet på jobb har ansvar for mat, drikke samt annet som artisten måtte behøve.

Mail: artist@samfunnetiaas.no

Film- og fotokomiteen

Film- og fotokomiteen er Samfunnets nyeste komitè. Vi filmer og fotograferer konserter og lager aftermovies, vi fanger livet, stemningen og alle øyeblikkene du ikke klarer å fange med mobilen. Filmgruppen søker nå nye medlemmer, hvis du er intressert, med eller uten tidligere erfaring eller utstyr, kontakt p_meeg@hotmail.com

Bookingkomiteen

Booking arbeider med prosessene inn mot konserter og arrangementer på Studentsamfunnet i Ås. Arbeidsoppgavene går ut på forhandlinger og kontraktinngåelse med artister, og oppfølging og kommunikasjon med disse i forkant og etterkant av arrangementer.

Mail: booking@samfunnetiaas.no


Arrangementblokka

Arrangementkomiteen

Arrangementkomiteens oppgave er å bistå arrangementsjefen i planlegging og praktisk gjennomføring av arrangementer, i tillegg må de komme med kreative innspill og nytenkning til fremtidige semesterprogram. Komiteen skal være selvrekrutterende. Arrangementskomiteen arrangerer også quiz.

Mail: arrangement@samfunnetiaas.no

Quizkomiteen

Quizkomiteen arrangerer quiz hver Onsdag i CafèKlubben. Medlemmene styrer quizen, lager spørsmål og står ellers for gjennomføringen av quizen.


Økonomiblokka

Regnskapsfører

Regnskapsførerne fører regnskapet til Studentsamfunnet.

Banksjef

Har styr på kassa på Samfunnet og sørger for at det er nok veksel til våre arrangement. Fakturer på vegne av samfunnet

Innkjøp

Har ansvar for å handle inn til komiteer, finne relevante og gunstige innkjøpsavtaler.

Budsjett

Holder kontroll over samfunnets komitèbudsjett.

Har du spørsmål send mail til okonomi@samfunnetiaas.no


Markedsføringsblokka

Webkomiteen

Jobber med å skrive, oversette og publisere innlegg for Studentsamfunnet i Ås facebook og nettsiden i tillegg til å generelt fylle nettsidene med skriftlig innhold. Innlegg kan være alt mellom artikler om hvorfor samfunnstjeneste er viktig, eller om arrangementer som har vært eller kommer til Studentsamfunnet i Ås. Webkomiteen består av skribent, oversetter og webredaktør.

Har du spørsmål send mail til: markedsforingsassistent@samfunnetiaas.no

Design og Layout

Design og Layout komiteen jobber med å lage plakater for samfunnet, de designer semesterprogrammet og bidrar til den grafiske delen av hjemmesiden til Studentsamfunnet.

Her er det bruk for kreative mennesker som kan tenkte utenfor boksen og lage bilder og layouter som ser bra ut! Den består av 4-5 personer, og stillinger i denne komiteen blir som regel utlyst, men er du interessert i å bli med kan du sende en mail til markedsforing@samfunnetiaas.no!

Sprellkomiteen

Som sprellemann gjelder det å gi samfunnet oppmerksomhet og publisitet, og vise studentmassen hva som skjer på samfunnet! Dette innebærer å stå på stand, henge opp plakater og ellers sprelle rundt på campus før store arrangement.

Mail: sprellemann@samfunnetiaas.no 


Administrasjonsblokka

IT-sjef

Sitter med datakunnskapen på huset, og hjelper til med det teknisk når det trengs. 

Mail: it@samfunnetiaas.no

Personalsjefene

Kaller inn til Samfunnstjeneste og sørger for at det er nok folk på jobb ved samfunnents arrangement. 

Mail: personal@samfunnetiaas.no

Snekkerkomiteen

Samfunnets «handymen» jobber med å vedlikeholde Samfunnet og bygger nye ting, eks. bar og hyller. Ledige snekkerstillinger utlyses ved behov.

Mail: snekker@samfunnetiaas.no

Valgnemnda

Medlemmene her finner kandidater til vervene som velges på Samfunnets Generalforsamling. Medlemmene i valgnemnda velges på samfunnets generalforsamling hver høst. 

Mail: valgnemnda@samfunnetiaas.no

 


Back to Top ↑

  • Siste    NLU NU         Tuntreet Tuntreet Tuntreet Tuntreet    FansBack to Top ↑