Du kan søke på følgende stillinger ved hjelp av skjemaet på bunnen av siden (Søknader til bar sendes på mail, se utlysning).


BAR

Barkomiteen har ledige plasser! Dersom du liker å jobbe med mennesker og vil ha noen goder når du drar på samfunnet er barkomiteen noe for deg! Som medlem i bar får du være med på spritkurs og ølkurs, være med på internfesten og komme på komitélisten. Hvis du har et ønske om å være med i komité ta kontakt med bar@samfunnetiaas.no med hvem du er og hvorfor du vil være med.


Arrangement-Assistent

Liker du å jobbe kreativt, i team og å skape gode opplevelser? 

Søk arrangement assistent! I arrangement får du muligheten til å påvirke hva semesterprogrammet skal inneholde. Du vil få være med på å videreutvikle tradisjonelle arrangementer, samt skape nye. Vi har jevnlige møter og workshops der vi både idémyldrer og planlegger praktisk gjennomføring. Det blir ikke mer moro enn en lager sjøl, og som medlem i denne komiteen har du stor påvirkningskraft på studentenes hovedtilbud på Ås!

Vi søker en positiv, livlig, kreativ og strukturert person ønsker å ta på seg spennende og varierende arbeidsoppgaver. Det er en gylden mulighet til å få et kjempegod og spennende innblikk i samfunnet, og det sprudlende samt fantastiske studentmiljøet på Ås!

Arbeidsoppgavene innebærer å:

- Organisering av arrangementblokken innad.

- Sette opp og organisere festkvelder.

- Være med å planlegge kommende semesterprogram.

- Holde Workshops og sosiale hendelser med arrangementblokken.


Inngangs-komité

Samfunnet søker nå etter komitémedlemmer og ansvarlige til vår helt nyoppstartede inngangskomité. Som en del inngangskomiteen vil du sørge for at billettscanning og båndpåsetting går feilfritt på våre arrangementer. Komiteen trenger også ansvarlige som har hovedansvaret for inngangen på festkvelder. Oppstart av komiteen vil være fra 1.november og opplæring vil bli gitt samme måned. Oppgi i søknaden om du ønsker å være ansvarlig eller komitémedlem. For spørsmål kontakt inngang@samfunnetiaas.no.

Søknader behandles fortløpende.


Mat-Komité

Liker du å spre matglede i lag med andre? Bli med i oppstarten av Samfunnets splitter nye Mat-komité!


Som komitèmedlem vil du først og fremst sørge for tilberedning, servering og salg av mat under festkveld. Komiteen har en visjon om å skape et godt og sosialt samarbeid, der medlemmene sammen utvikler spennende, tilpassede matretter.

Send mail med søknad om hvem du er og hvorfor du vil være med til servering@samfunnetiaas.no

Søknadsfrist: Fortløpende


Sponsorassistent
-Næringslivsutvalget

Som sponsorassistent arbeider du tett med Sponsoransvarlig i Næringslivsutvalget ved NMBU og du er med i Sponsorteamet til Studentsamfunnet i Ås bestående av Sponsoransvarlig og en annen Sponsorassistent. Sponsorassistentene skal være sparringspartnere for Sponsoransvarlig i utforming og forhandling av avtaler på vegne av Studentsamfunnet i Ås, Næringslivsutvalget ved NMBU og Tuntreet. Sponsorteamet i sin helhet jobber tett med samtlige organer på huset for å sikre og påse at sponsorarbeidet blir gjort på en mest mulig hensiktsmessig, effektiv og forsvarlig måte.

 

Arbeidsoppgaver for Sponsorassistent innebærer ellers:

-       Reforhandling av avtaler samt påse at avtaler med samarbeidspartnere blir fulgt.
-       Opprettholde og bygge relasjoner med mulige samarbeidspartnere.
-       Ansvar for salg av profilering/annonser i Tuntreet.
-       Være et bindeledd mellom sponsorteamet og linjeforeningene ved NMBU, herunder bistå med gjennomgang av kontrakter og avtaler.
-       Holde sponsorrelaterte kurs.
-       Føre oversikt over relevante støtteordninger og følge opp disse.

Søknadsfrist onsdag 21. januar 2019


Arrangementsassistent
-Næringslivsutvalget

Har du lyst til å være med og bestemme Næringslivsutvalgets fremtidige eventer? Er du en kreativ og utadvendt person som ønsker erfaring innen å arrangere og planlegge begivenheter? Næringslivsutvalget trenger ny arrangementsassistent. Dette er en ny og spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver. Som arrangementsassistent vil du være med å planlegge Næringslivsdagen, bestemme og planlegge karrierefremmende arrangement og få muligheten til å utvikle tilbudet av karrierefremmende begivenheter på Studentsamfunnet.

 

Arbeidsoppgaver til stillingen:

-       Planlegge Næringslivsdagen sammen med arrangementansvarlig. Arrangement-assistenten har hovedansvar for alt som foregår på mailchimp, det være seg invitasjoner eller informasjon som sendes ut til påmeldte bedrifter.

-       Bestemme og planlegge karrierefremmende arrangement sammen med arrangementansvarlig. Arrangementene kan være bedriftspresentasjoner, caseløsning, jobbsøkerkurs, CV-sjekk/CV-kurs etc.

-       Være med å utvikle tilbudet av karrierefremmende arrangement på Studentsamfunnet.

 

Søknadsfrist onsdag 21. januar 2019

Spørsmål kan rettes til arrangement@nunmbu.no


Velg den stillingen du søker deg til.
Navn *
Navn