Landbrukshøiskolens faglige utdannelse er ikke i og for seg nok til at skape dyktige ledere. Det paahviler de studenternes egen institution at ta sig av alle de sider ved studenternes utvikling som ikke kan behandles fra lærebok og karakter.
— Elevforeningens opprop til næringslivet i 1919

Hvorfor skal man jobbe som frivillig?

“Jeg vil anbefale alle å ha et frivillig verv på Studentsamfunnet i løpet av studietiden, det vil man ikke angre på! Som frivillig for Studentsamfunnet får man utløp for sitt engasjement samtidig som man bidrar til det fantastiske studiemiljøet som finnes på NMBU. Frivillig arbeid gir oss studenter uvurderlig erfaring, nettverk og kunnskap vi ikke får gjennom skolebenken. Viktigst av alt, gjennom å engasjere seg får man masse morro med utrolig mange andre flinke studenter!” - Ane Magnussen, leder av Studentsamfunnet 18/19


Les mer om hva det vil si å være KS eller komitémedlem her!

Du kan søke på følgende stillinger ved hjelp av skjemaet på bunnen av siden, eller følge instruksjoner på enkelte utlysninger.

KS-stillinger:Komitéstillinger:


Mat-Komité

Liker du å spre matglede i lag med andre? Bli med i oppstarten av Samfunnets splitter nye Mat-komité!


Som komitèmedlem vil du først og fremst sørge for tilberedning, servering og salg av mat under festkveld. Komiteen har en visjon om å skape et godt og sosialt samarbeid, der medlemmene sammen utvikler spennende, tilpassede matretter.

Send mail med søknad om hvem du er og hvorfor du vil være med til servering@samfunnetiaas.no

Søknadsfrist: Fortløpende


Discokomiteen

DJ på samfunnet

Discokomiteen trenger tre nye medlem, kunne dette være noe for deg? Har du en interesse for musikk, miksing og har lyst til å bidra i frivillighetsarbeidet på Samfunnet? Da er dette en god mulighet for deg til å gjøre en innsats. Oppgavene går ut på å sørge for at besøkende på samfunnet har noe å svinge seg til, og lage god stemning etter konserter. Samfunnet har utstyret du trenger og du får kurs i hvordan du bruker det (du må ha egen pc). Det er en fordel om du har litt erfaring med miksing fra før, men det er ikke obligatorisk. Du vil også nyte godt av funksjonergoder som billigere eller gratis inngang og billigere øl. 


Sprell

Er du utadvendt, uredd og liker å spre lykke, sjokolade og glade budskap? Bli med i Samfunnets legendariske sprellkomite!

Som sprellemann gjelder det å gi samfunnet oppmerksomhet og publisitet, og vise studentmassen hva som skjer på samfunnet! Dette innebærer å stå på stand, henge opp plakater og ellers sprelle rundt på campus før store arrangement.

Som medlem av sprellkomiteen trenger man ikke å jobbe på festkvelder, slik at man virkelig får utnyttet komiteegodene og få vært med på alle arrangementene man promoter. Fadderuka er en svært viktig tid for komiteen slik at det er en stor fordel om du planlegger å være tilstede i augustblokka.

 

Søknadsfrist: snarest

Velg den stillingen du søker deg til.
Navn *
Navn