Alle søknader sendes inn via skjemaet på bunnen av siden


Arrangementsassistent

Som KS-arrangementsassistent er man med å skape masse felles moro på Samfunnet! KS-arrangementsassistent har hovedansvar for å planlegge innhold på festkvelder, og sørge for gjennomføring sammen med komitemedlemmene. Du får muligheten til å påvirke semesterprogrammet og er med og utvikler og skaper nye arrangementer. Man jobber tett sammen med resten av blokka, og har sammen med aktivitets-KS ansvar for komitemedlemmene. 

KS- arrangementassistent passer for en som liker varierte oppgaver, er kreativ, glad i å jobbe sammen med andre og har evnen til å planlegge og formidle informasjon godt. Det er få grenser for hva som kan gjøres, og vi håper å finne en grenseløst kreativ person som ser mange muligheter for moro på Samfunnet!! 

 


KS Aktuelt

Du leser nå på en rykende fersk komitèsjefstilling på samfunnet! Som KS Aktuelt vil du sørge for at Samfunnet til enhver tid er pålogget resten av verden. Du vil være den som hjelper Thorvald og Tora med å holde seg oppdatert på alskens dagsaktuelle tema. 

Noen eksempler på hva slags arrangementer KS Aktuelt vil jobbe med, er: Øl - og Politikkbodega, TirsdagsPåFyll og Samfunnsmøter. Nye ideer er hjertelig velkomne, både innhold og konsepter kan utvikles videre! Er du nysgjerrig på denne stillingen, ikke nøl med å sende inn en søknad med litt om deg selv og hvorfor du vil engasjere deg i stillingen.


KS Aktivitet

Som komitesjef for aktivitet har man ansvaret for gjennomføring av morsomme aktiviteter utenom festkvelder. Det kan være alt fra rebusløp og byttemarked til påskeverksted eller filmkveld. Man er komitesjef for quizkomiteen og deler komitesjefstilling for arrangementskomiteen med arrangementsassistent. Man er også kontaktperson i forbindelse med revyer. Dette er en morsom og utfordrerne stilling der du får muligheten til å påvirke semesterprogrammet og har mye rom for kreativitet og selvstendighet. Er du litt nysgjerrig, ikke nøl med å søke!


Inngangs-komité

Samfunnet søker nå etter komitémedlemmer og ansvarlige til vår helt nyoppstartede inngangskomité. Som en del inngangskomiteen vil du sørge for at billettscanning og båndpåsetting går feilfritt på våre arrangementer. Komiteen trenger også ansvarlige som har hovedansvaret for inngangen på festkvelder. Oppstart av komiteen vil være fra 1.november og opplæring vil bli gitt samme måned. Oppgi i søknaden om du ønsker å være ansvarlig eller komitémedlem. For spørsmål kontakt inngang@samfunnetiaas.no. Søknadsfrist 30.september.


Komitémedlem LinTicket

Har du lyst til å bli samfunnets ekspert på LinTicket? LinTicket er Samfunnets billettsystem og medlemsregister, og vi søker deg som har lyst til å være med å utvikle og tilpasse dette systemet. Du må være nysgjerrig på nye systemer, være løsningsorientert, og like å drive med data. For spørsmål kontakt administrasjon@samfunnetiaas.no. Søknadsfrist 15.september.


Velg den stillingen du søker deg til.
Navn *
Navn