Rombookingssjef

Vi søker ny rombookingssjef

Er du et ordensmenneske som er glad i struktur og å tilrettelegge for andre?

Som rombookingssjef har du ansvar for å ta hånd om den daglige rombookingen på Samfunnet for lag og foreninger og legge inn disse i Timeedit. Det er består i å fortløpende følge med på mail for å føre inn bookinger som forespørres. I tillegg skal faste bookinger som avklares på rombookingsmøtet én gang i semesteret legges inn i planen. Som rombookingssjef samarbeider du med administrasjonssjefen og blir komitemedlem i administrasjonsblokken.

Høres dette ut som noe for deg? Send inn en søknad til administrasjon@samfunnetiaas.no innen 16.10.2017.


Artist KS

Artistkomiteen trenger en ny komitésjef, kunne dette være noe for deg? Har du en interesse for musikk, konserter og et brennende engasjement for samfunnet? Da er dette en god mulighet for deg til å gjøre en ekstra innsats. Oppgavene går ut på å sørge for at besøkende artister på samfunnet får en hyggelig opplevelse. Dette medfører at en får personalansvar for medlemmene i artistkomiteen, en skal sette opp vaktlister og sørge for at de møter på jobb. Rekruttering og ansettelse inn her vil også være ditt ansvar. Du er også ansvarlig for skaffe det som står på artistens rider (bestilling/ønskeliste fra artistene), klargjøre backstage og fungere som et bindeledd mellom artisten og andre som er på jobb på Samfunnet.

Frist for søknad: 01.10.17

Søknad sendes til: Konsert@samfunnetiaas.no


Personalsjef

Vi søker to nye personalsjefer

Samfunnet i Ås søker etter to nye flinke personalsjefer! Det er personalsjefene som står for innkallingen av og kommunikasjonen med samfunnstjenestene våre. Arbeidsoppgavene fordeles mellom tre personalsjefer og består i kalle inn samfunnstjenester og kommunisere alt av informasjon med dem frem til arrangementet de skal arbeide på. Dette innebærer også å registrere alt av bytter og generell kommunikasjon med medlemmene av samfunnet. Hver personalsjef har sine respektive ansvarsuker i løpet av semesteret. Personalsjefene er komitesjefer i administrasjonssjefen sin blokk.


Søknad sendes til administrasjon@samfunnetiaas.no innen 16. oktober 2017.