Alle søknader sendes inn via skjemaet på bunnen av siden


Regnskapfører (KS)

Som regnskapsfører for Samfunnet skal du kontinuerlig føre alle samfunnets bilag, kassebilag, bankbilag, inngående fakturaer, mva etc. i regnskapsprogrammet Visma eAccounting. Det skal jevnlig avstemmes. Stillingen er basert på frivillighet og regnskapsfører inngår i Samfunnets økonomiblokk, og du blir Komitesjef ved Samfunnet i Ås. Som regnskapsførerer er man en av to personer som fører regnskapet for Studentsamfunnet, kjernestyret, NU og Tuntreet.

Vi søker en lærevillig og initiativrik person med studieretning innenfor økonomi og spesielt regnskapsføring, til stillingen som Regnskapsfører.
Søkeren bør være motivert for å sitte en lengre tidsperiode i stillingen. 

Spørsmål kan rettes til Økonomisjefen:
okonomi@samfunnetiaas.no

Søknadsfrist: Fortløpende


Mat-komité:

- Matansvarlig

- Matkomiteen

 

Liker du å spre matglede i lag med andre? Bli med i oppstarten av Samfunnets splitter nye Mat-komité!

 

Fra høsten 2018 ønsker Samfunnet å servere deilig mat av ulike slag til Torvald og Tora under festkvelder, og er på utkikk etter flere ivrige sjeler som vil ta del i dette. Som komitèmedlem vil du først og fremst sørge for tilberedning, servering og salg av mat under festkveld. Komiteen har en visjon om å skape et godt og sosialt samarbeid, der medlemmene sammen utvikler spennende, tilpassede matretter.

 

Komiteen trenger både Mat-ansvarlige (ansvarlig leder under festkveld) samt komitemedlemmer. Som mat-ansvarlig vil du i oppstartsfasen bli en del av et team som tilpasser komitéens funksjoner, rutiner og servering.

 

Vi ser frem til å komme i gang og ønsker mange med på laget!

Spørsmål kan rettes til servering@samfunnetiaas.no

 

Søknadsfrist: Fortløpende


Quizkomiteen

Er du glad i quiz? Liker du å stille spørsmål som får folk flest til å klø seg i hodet? 

Søk quizkomiteen på samfunnet!

Vi leter etter engasjerte mennesker som vil holde quiz annenhver torsdag i Café Klubben. Som quizholder lager man, leser opp, og retter quizen. 

 

Søknadsfrist: Fortløpende


Skribent

Samfunnet trenger ny skribent! Som skribent lager du tekster for Samfunnets arrangementer på hjemmesiden og Facebook. Ut ifra informasjon om arrangementene skriver skribenten en beskrivende og kul tekst. Så er du kreativ og flink til å skrive tekster? Da er dette en jobb som passer deg!

Søknadsfrist: Fortløpende


Ordensvern KS

Er du interessert i å ta en større del i driften av Samfunnet, både på og utenom festkvelder?
Ordensvern er på utkikk etter en ny Komitesjef til å drifte komiteen. Som Komitesjef i
Ordensvern vil du jobbe med både festavviklingen på festkvelder og den daglige driften i
komiteen, som blant annet vil innebære å lage vaktlister, jobbe som vaktansvarlig og
arrangere kurs/sosiale arrangementer for medlemmene i komiteen. Du vil jobbe tett
sammen med den andre Komitesjefen i tillegg til resten av Komitesjefene i Bodegablokken.

Hvis du er interessert i å søke Komitesjef i Ordensvern kan du sende søknad innen 29.april.

Søknaden bør inneholde:
-Litt om deg selv
-Hvorfor du har lyst til å bli Komitesjef
-Relevant erfaring


Webassistent

Samfunnet trenger ny webassistent. Du vil ha ansvaret for at nettsiden til samfunnet er oppdatert til enhver tid. Du må være tilgjengelig på mail og kunne overholde korte tidsfrister. Det er ikke nødvendig med for mye teknisk kunnskap ettersom Squarespace brukes som plattform, men litt innsikt og erfaring er et pluss. Opplæring vil bli gitt! Dette er en komitéstilling og du vil komme inn på samfunnets gratisliste.

Søknadsfrist: Fortløpende


Liker du å jobbe kreativt, i team og å skape gode opplevelser? Søk arrangementskomiteen! I arrangement får du muligheten til å påvirke hva semesterprogrammet skal inneholde. Du vil få være med på å videreutvikle de tradisjonelle arrangementene, samt skape nye. Vi møtes jevnlig for idémyldring og planlegging av praktisk gjennomføring. Det blir ikke mer moro enn en lager sjøl, og som medlem i denne komiteen har du stor påvirkningskraft på den store fellesmoroa! 

Søknadsfrist: Fortløpende

Arrangementskomiteen


Velg den stillingen du søker deg til.
Navn *
Navn