Landbrukshøiskolens faglige utdannelse er ikke i og for seg nok til at skape dyktige ledere. Det paahviler de studenternes egen institution at ta sig av alle de sider ved studenternes utvikling som ikke kan behandles fra lærebok og karakter.
— Elevforeningens opprop til næringslivet i 1919

Hvorfor skal man jobbe som frivillig?

“Jeg vil anbefale alle å ha et frivillig verv på Studentsamfunnet i løpet av studietiden, det vil man ikke angre på! Som frivillig for Studentsamfunnet får man utløp for sitt engasjement samtidig som man bidrar til det fantastiske studiemiljøet som finnes på NMBU. Frivillig arbeid gir oss studenter uvurderlig erfaring, nettverk og kunnskap vi ikke får gjennom skolebenken. Viktigst av alt, gjennom å engasjere seg får man masse morro med utrolig mange andre flinke studenter!” - Ane Magnussen, leder av Studentsamfunnet 18/19


Les mer om hva det vil si å være KS eller komitémedlem her!

Du kan søke på følgende stillinger ved hjelp av skjemaet på bunnen av siden, eller følge instruksjoner på enkelte utlysninger.

KS-stillinger:Komitéstillinger:


Ordensvern

Liker du å ta ansvar, samarbeide og bidra til artige festkvelder? Da bør du søke ordensvern!

Ordensvern er Samfunnets største komité og har ansvaret for sikkerheten på Samfunnets festkvelder. Dette innebærer blant annet å sørge for legitimasjonssjekk og kroppsvisitering, og ellers bistå til trivsel blant gjestene og de frivillige på jobb.

Et av kravene for å være med i ordensvern er at du må gjennomføre et ordensvaktkurs. Kurset varer over en helg og settes opp i oktober. Nærmere dato avtales. Kurset er GRATIS dersom du er med i ordensvern. Godkjent kursdeltagelse gjør at du også har mulighet til å jobbe som ordensvakt profesjonelt. Som komitemedlem får du billigere drikke og gratis inngang på de fleste arrangementer, med unntak av enkelte arrangementer som storfester og konserter. I tillegg får du en ny sosial krets og det arrangeres sosiale arrangementer for medlemmene i komiteen.

Høres dette ut til å være noe for deg? Send en søknad til ordensvern@samfunnetiaas.no med informasjon om deg selv, hvorfor du passer til å være med i ordensvern, og hvor lenge du ser for deg å være med i komiteen! Det er begrenset med plasser og vi behandler søknader fortløpende.


Layout-medarbeider Tuntreet

Tuntreet søkar ein ny layoutmedarbeidar!

Som layoutmedarbeidar er du med på å utforme Tuntreet visuelt. Her er det rom for mye kreativ utfolding, og blir ein del av eit sosialt og samanknyta team. Dersom du har kjennskap til InDesign eller Photoshop er det eit pluss, men me gir også grundig opplæring.

Som komitémedlem kommer du gratis inn på de fleste av Samfunnets arrangementer, får billigere priser på mat og drikke, og får delta på den sagnomsuste Internfesten. Du er også fratatt fra samfunnstjeneste.

Høyrest dette ut som ein stilling for deg? Eller har du spørsmål? Send ein mail til tuntreet@samfunnetiaas.no.
Ansetter fortløpende.


Journalist Tuntreet

Tuntreet søkar ein ny journalist!

Er du nysgjerrig, kreativ og liker å skrive? Da bør du prøve deg som journalist. Du kan fritt bruke det skriftmålet du foretrekker, kan pitche dine egne ideer på redaksjonsmøte. Det er ikke krav om erfaring, og du vil få tilbakemelding og kursing underveis.

Som komitémedlem kommer du gratis inn på de fleste av Samfunnets arrangementer, får billigere priser på mat og drikke, og får delta på den sagnomsuste Internfesten. Du er også fratatt fra samfunnstjeneste.

Høyrest dette ut som ein stilling for deg? Eller har du spørsmål? Send ein mail til tuntreet@samfunnetiaas.no.
Ansetter fortløpende.


Fotograf Tuntreet

Tuntreet søkar ein ny fotograf!

Tuntreet trenger en ny fotograf, og søker deg som er opptatt av det visuelle, og kjenner til ekte fotoglede. Du trenger ikke å stille med eget utstyr, men bør ha kjennskap til fotografering fra før. Kjennskap til redigeringsprogram er også et pluss.

Som komitémedlem kommer du gratis inn på de fleste av Samfunnets arrangementer, får billigere priser på mat og drikke, og får delta på den sagnomsuste Internfesten. Du er også fratatt fra samfunnstjeneste.

Høyrest dette ut som en stilling for deg? Eller har du spørsmål? Send ein mail til tuntreet@samfunnetiaas.no.
Ansetter fortløpende.


Mat-Komité

Liker du å spre matglede i lag med andre? Bli med i oppstarten av Samfunnets splitter nye Mat-komité!


Som komitèmedlem vil du først og fremst sørge for tilberedning, servering og salg av mat under festkveld. Komiteen har en visjon om å skape et godt og sosialt samarbeid, der medlemmene sammen utvikler spennende, tilpassede matretter.

Send mail med søknad om hvem du er og hvorfor du vil være med til servering@samfunnetiaas.no

Søknadsfrist: Fortløpende


Discokomiteen

DJ på samfunnet

Discokomiteen trenger tre nye medlem, kunne dette være noe for deg? Har du en interesse for musikk, miksing og har lyst til å bidra i frivillighetsarbeidet på Samfunnet? Da er dette en god mulighet for deg til å gjøre en innsats. Oppgavene går ut på å sørge for at besøkende på samfunnet har noe å svinge seg til, og lage god stemning etter konserter. Samfunnet har utstyret du trenger og du får kurs i hvordan du bruker det (du må ha egen pc). Det er en fordel om du har litt erfaring med miksing fra før, men det er ikke obligatorisk. Du vil også nyte godt av funksjonergoder som billigere eller gratis inngang og billigere øl. 


Snekker Komite

Har du en indre materialkunstner i deg? Ønsker du å ta del i vedlikehold, forbedring og ikke minst utvikling av samfunnets indre og ytre konstruksjoner, og på den måten få muligheten til å sette ditt preg på eiendommen som på mange måter representerer det sosiale livet for NMBU studentene? Da bør du søke samfunnets snekkerkomité!

Som komitémedlem vil du først og fremst bistå med vedlikehold av de ulike oppholdsrommene på samfunnet, og ikke minst hjelpe de øvrige komitéene med realisering av de forbedringer og oppdrag som de måtte ha. Videre har du også en stor mulighet til å kunne ytre dine egne meninger og tanker om endringer og/eller forbedringer, og på den måten få muligheten til å sette ditt preg på dette historiske anlegget.

Av kvalifikasjoner er dyp yrkeserfaring som snekker eller håndverker av mindre betydning. Her kommer du lagt med en positiv holdning og et ønske om å bidra!

Høres dette ut til å være noe for deg? Send en søknad til snekker@samfunnetiaas.no med informasjon om deg selv, hvorfor du passer til stillingsbeskrivelsen, og ikke minst hvorfor du ønsker å være med. Det er begrenset med plasser og vi behandler søknader fortløpende.Velg den stillingen du søker deg til.
Navn *
Navn