MEDLEMSKAP VED SAMFUNNET I ÅS

Medlemskapet følger skoleåret og varer i 1, 3 eller 5 år fra August til Mai. Medlemskapet koster 300 kroner for et år, 600 kroner for 3 år (sparer 300,-) og 900 kroner for 5 år (sparer 600,-). Det lønner seg å bli medlem av Studentsamfunnet da man har som regel spart det inn i løpet av få arrangement. Som medlem av Studentsamfunnet har du flere fordeler:

  • Gratis inngang eller medlemspris på alle våre arrangementer.

  • Medlemskapet gjelder også ved Studentersamfundet i Trondhjem og ved Veterinærmedisinsk studentforening sine arrangement.

  • Du får mulighet til å engasjere deg i ulike komiteer på samfunnet, om du ønsker å jobbe i bar, ordensvern, lyd og lys etc. Samfunnet drives av disse engasjerte menneskene, og det er en genial mulighet til å stifte nye bekjentskaper. For oversikt over våre komiteer, trykk her!

  • Stemmerett på Generalforsamlinger som avholdes en gang per semester og der kandidater til styreverv velges og viktige valg for Samfunnet avgjøres.

  • 35 % rabatt for medlemmer av Studentsamfunnet på Vinterbro Tannlegesenter.

  • Ikke minst, du får delta som medlem i et av landets beste studentmiljøer!

Har du spørsmål om medlemskapet? Ikke nøl med å kontakt oss på samfunnet@samfunnetiaas.no, send
oss en melding på Facebook eller kom innom i kontortida (Mandager 15-17 og Onsdager 12-14).

SAMFUNNSTJENESTE

Som medlem forplikter du deg til å bidra med en til to samfunnstjenester per semester, hvor du jobber på et av Samfunnets arrangementer i god dugnadsånd og blir dermed en aktiv del av driften på huset. Denne kvelden jobber du for andre som er ute, mens de andre vil jobbe neste gang du skal på fest.

En typisk Samfunnstjeneste kan se slik ut:

19:30 – Oppmøte i bodegaen med middagsservering. Her blir det også gitt informasjon og arbeidsoppgaver blir utdelt fra Festansvarlig (person som har hovedansvaret for det som skjer på huset denne kvelden).

20:30 – Du blir fulgt til arbeidsstedet ditt, og nødvendig opplæring blir gitt.

21:00 – Dørene åpner på Samfunnet.

01:30 (onsdag)/02:30(fredag): Besøkende forlater huset og alle hjelper til å rydde. Tilslutt serveres det pizza i bodegaen før man tusler hjem. Forhåpentligvis med noen nye venner og en god følelse av tilhørighet til hjerte av Studentsamfunnet i Ås.

 

Oppgaver man kan velge mellom varierer, dette kan være dørvakt, skanne studentkort i døra, stå i garderoben, streifevakt, passe på nødutganger, scenevakt, bar og sørge for at de som jobber for kaffe og frukt. I løpet av kvelden kan du alltids spørre de med grønn (baransvarlig), rød (vaktansvarlig), blå (teknisk ansvarlig) og mørkeblå (festansvarlig) farge på genseren om det skulle være noe underveis. Ta gjerne en titt på filmen under for å se hvordan en festkveld utarter seg.

 

OPPMELDING TIL SAMFUNNSTJENESTE

Du har mulighet til å selv velge hvilke datoer du vil jobbe i semesteret. Du velger hvilke(n) dato(er) du vil jobbe med å logge inn på linticket.no: For innlogging første gang: brukernavnet er mailadressen du oppga ved registrering. Trykk ”glemt passord” for å motta aktiveringskode til innlogging. For å raskere motta aktiveringskode velg SMS. Så finner du aktiviteter i menyen, og deretter kalender. Der får du en oversikt over de ulike arrangementene utover semesteret, og ved å trykke navnet på arrangementet har du meldt deg til Samfunnstjeneste den dagen. Førstemann-til-mølla gjelder, og fungerer det ikke å trykke på et arrangement kan det hende det er fullt og du må velge en annen dag.

Vi må stenge påmelding til de ulike arrangementene ca 4-5 uker i forveien, da vi i noen tilfeller må kalle inn (som vanlig) hvis ikke nok folk har meldt seg til tjeneste. Innkalling kommer da per mail, fra personal@samfunnetiaas.no og skal bekreftes. Bekreftelse gjøres under ”min side” og ”mine jobber” i Linticket, http://www.linticket.no/.

Ved gyldig grunn av fravær (sykdom osv.) kan du sende mail til personal@samfunnetiaas.no så finner dere en løsning sammen. Varsle i god tid, slik at vi rekker å finne en erstatter for deg. Varsles det i ettertid vil dette ikke telle som gyldig (foruten spesielle hendelser), og du vil bli sperret i inneværende og neste semester. Eventuelle allergier eller merknader, samt bytte av samfunnstjenesten registreres under “min side” og “mine meldinger” i Linticket. Registrering/varsling om matallergier må gjøres søndagen før inneværende samfunnstjeneste i Linticket eller på mail til personal@samfunnetiaas.no.

Dersom du skulle ha noen spørsmål om samfunnstjenesten eller annet, ikke nøl med å ta kontakt på samfunnet@samfunnetiaas.no, send oss en melding på Facebook eller kom innom i kontortida (Mandager 15-17 og Onsdager 12-14).

Takk for at du velger å ta del i det som kjennetegner studentmiljøet på Ås; dugnadsarbeid. Lenge leve Ås-ånden!