På denne siden vil du finne informasjon om samfunnets komiteer samt kontaktinformasjon. De fleste komiteene utlyser stillinger ved behov, men ikke nøl med å ta kontakt dersom du ønsker å bidra eller har spørsmål.
— Samfunnet i Ås

Komitelisten

Komitelisten er en liste med 250 navn som slipper gratis inn på de fleste av Studentsamfunnets arrangementer, unntatt enkelte arrangementer som storfester og konserter. Disse personene får også 200 kr som går til en fellespott i deres komite som benyttes til sosiale arrangementer for komiteen. De er også på gjestelista til den sagnomsuste Internfesten, hvor prisene raser, allsangen runger og mørke hjørner fylles av kjærlighet.

Hva må man gjøre for å komme på Komitelisten?

De som er på komitelisten er med i en av samfunnets komiteer og jobber minst 30 timer per semester. Det vil ofte si omtrent 4 festkvelder. Uten disse ville ikke Studentsamfunnet fungert, og livet som student i Ås ville vært noe helt annet. Ingen konserter, ingen bodegaer, ingen kultur… Takk Thorvald og Tora for flittige studenter!

Hva er sjefslisten?

På denne lista er det kun pamper som får være med på. Disse kommer gratis inn på ALLE arrangementer for Studentsamfunnet i Ås, i tillegg til at de får tilgang til de mindre kjente rommene på huset. Når det buldrer i dypet av Samfunnet lenge etter stengetid, er det disse personene som tar seg en etterlengtet pust i bakken. Det er i hovedsak komitesjefer og de som sitter i styret til de ulike organene for Studentsamfunnet. Dette er personer som legger ned betydelige timer for Samfunnet, og jobber mer enn de fleste skulle tro. Mange jobber i snitt rundt 20 timer i uka, derfor fortjener de sine titler som pamper!

11895223_10153494794460993_3693837348609687941_o.jpg

Samfunnets komiteer med kontaktinformasjon:

Bodegablokken:

KONSERNET

Består av rundt 20 medlemmer. Disse har tre vakter som festansvarlige i semesteret. Halvparten har personellansvar, dvs. styrer ordensvern og kontrollerer de som er på besøk. Den andre halvparten tar seg av det økonomiske, har kontroll på veksel og kasse.
Mail: konsernet@samfunnetiaas.no

Ordensvernkomiteen

Ordensvern har ansvaret for sikkerheten på Samfunnets fester. Samfunnets største komité treffer du ved inngangen og overalt på arrangementene. Det tilbys gratis ordensvakt- og førstehjelpskurs som gir deg mulighet til å jobbe som ordensvakt profesjonelt.

Mail: ordensvern@samfunnetiaas.no

Barkomiteen

I baren jobber du hovedsaklig med å servere festdeltagerne drikke. Samfunnet har flere ølbarer og alltid én spritbar åpen. Barkomitéen er den nest største komitéen og har absolutt størst kontakt med folk på fest. Det tilbys gratis kurs i øl og vin, samt spritkurs der du lærer å blande gode drinker.

Mail: bar@samfunnetiaas.no

Snekkerkomiteen

Samfunnets «handymen» jobber med å vedlikeholde Samfunnet og bygger nye ting, eks. bar og hyller. Ledige snekkerstillinger utlyses ved behov.
Mail: snekker@samfunnetiaas.no


Konsertblokka

Lydkomiteen

Styrer lyd på konserter, revyer og andre arrangement.
Mail: lyd@samfunnetiaas.no

Lyskomiteen

Styrer lys på konserter, revyer og andre arrangement.
Mail: lys@samfunnetiaas.no

Discokomiteen

Spiller musikk på onsdager og fredager, men også etter ønske for å få fart på dansefoten. Er du glad i musikk? Liker du å danse? Tar du utfordringen i å lage liv på Samfunnet? ja da er kanskje Disko Komiteen noe for deg?!
Mail: disco@samfunnetiaas.no

Artistkomiteeen

Artistansvarlig har ansvar rundt alt som har å gjøre med artistens opphold på Studentsamfunnet. Dette innebærer å skaffe det artisten skal ha i henhold til rider, gjøre klart før artisten kommer backstage og sørge for at alt går som det skal når artisten er på huset. Komiteé-medlemmet på jobb har ansvar for mat, drikke samt annet som artisten måtte behøve.
Mail: artist@samfunnetiaas.no

Bookingkomiteen

Booking arbeider med prosessene inn mot konserter og arrangementer på Studentsamfunnet i Ås. Arbeidsoppgavene går ut på forhandlinger og kontraktinngåelse med artister, og oppfølging og kommunikasjon med disse i forkant og etterkant av arrangementer.
Mail: booking@samfunnetiaas.no


Arrangementblokka

Arrangementkomiteen

Arrangementkomiteens oppgave er å bistå arrangementsjefen i planlegging og praktisk gjennomføring av arrangementer, i tillegg må de komme med kreative innspill og nytenkning til fremtidige semesterprogram.  Mail: arrangement@samfunnetiaas.no

Quizkomiteen

Quizkomiteen arrangerer quiz hver Onsdag i CafèKlubben. Medlemmene styrer quizen, lager spørsmål og står ellers for gjennomføringen av quizen.


Økonomiblokka

Økonomiassistent

Har ansvar for å handle inn til komiteer, finner relevante og gunstige innkjøpsavtaler og holder kontroll over samfunnets komitèbudsjett. Mail: innkjop@samfunnetiaas.no

Regnskapsfører

Regnskapsførerne fører regnskapet til Studentsamfunnet. Mail: regnskap@samfunnetiaas.no

Banksjef

Har styr på kassa på Samfunnet og sørger for at det er nok veksel til våre arrangement. Fakturer på vegne av samfunnet. Mail: bank@samfunnetiaas.no

Har du spørsmål? Send mail til okonomi@samfunnetiaas.no


MarkedsføringsblokkA

Webkomiteen

Jobber med å skrive, oversette og publisere innlegg for Studentsamfunnet i Ås facebook og nettsiden i tillegg til å generelt fylle nettsidene med skriftlig innhold. Innlegg kan være alt mellom artikler om hvorfor samfunnstjeneste er viktig, eller om arrangementer som har vært eller kommer til Studentsamfunnet i Ås. Webkomiteen består av skribent, oversetter og webredaktør.
Har du spørsmål send mail til: markedsforingsassistent@samfunnetiaas.no

Design og Layout

Design og Layout komiteen jobber med å lage plakater for samfunnet, de designer semesterprogrammet og bidrar til den grafiske delen av hjemmesiden til Studentsamfunnet.
Her er det bruk for kreative mennesker som kan tenkte utenfor boksen og lage bilder og layouter som ser bra ut! Den består av 4-5 personer, og stillinger i denne komiteen blir som regel utlyst, men er du interessert i å bli med kan du sende en mail til markedsforingsassistent@samfunnetiaas.no

Sprellkomiteen

Som sprellemann gjelder det å gi samfunnet oppmerksomhet og publisitet, og vise studentmassen hva som skjer på samfunnet! Dette innebærer å stå på stand, henge opp plakater og ellers sprelle rundt på campus før store arrangement.
Mail: sprellemann@samfunnetiaas.no

Film- og fotokomiteen

Film- og fotokomiteen er Samfunnets nyeste komitè. Vi filmer og fotograferer konserter og lager aftermovies, vi fanger livet, stemningen og alle øyeblikkene du ikke klarer å fange med mobilen. Filmgruppen søker nå nye medlemmer, hvis du er intressert, med eller uten tidligere erfaring eller utstyr, kontakt film@samfunnetiaas.no


Administrasjonsblokka

IT-sjef

Sitter med datakunnskapen på huset, og hjelper til med det teknisk når det trengs. 
Mail: it@samfunnetiaas.no

Personalsjefene

Kaller inn til Samfunnstjeneste og sørger for at det er nok folk på jobb ved samfunnents arrangement. 
Mail: personal@samfunnetiaas.no

Valgnemnda

Medlemmene her finner kandidater til vervene som velges på Samfunnets Generalforsamling. Medlemmene i valgnemnda velges på samfunnets generalforsamling hver høst. 
Mail: valgnemnda@samfunnetiaas.no


Mat-komitéen

Mat-komité:

Ny i høst, mat-komitéen jobber med å spre matglede ved å servere deilig mat av ulike slag til Torvald og Tora under festkvelder.
Komitéen har en visjon om å skape et godt og sosialt samarbeid, der medlemmene sammen utvikler spennende, tilpassede matretter.

Mat-sjef:

Mat-sjefen står ansvarlig som leder under festkveld, og blir en del av et team som tilpasser komitéens funksjoner, rutiner og servering.

Spørsmål kan rettes til servering@samfunnetiaas.no