MEDLEMSKAP VED SAMFUNNET I ÅS

Medlemskapet følger skoleåret og varer i 1, 3 eller 5 år fra August til Mai. Medlemskapet koster 300 kroner for et år, 600 kroner for 3 år (sparer 300,-) og 900 kroner for 5 år (sparer 600,-). Det lønner seg å bli medlem av Studentsamfunnet da man har som regel spart det inn i løpet av få arrangement. Som medlem av Studentsamfunnet har du flere fordeler:

  • Gratis inngang eller medlemspris på alle våre arrangementer.

  • Medlemskapet gjelder også ved Studentersamfundet i Trondhjem og ved Veterinærmedisinsk studentforening sine arrangement.

  • Du får mulighet til å engasjere deg i ulike komiteer på samfunnet, om du ønsker å jobbe i bar, ordensvern, lyd og lys etc. Samfunnet drives av disse engasjerte menneskene, og det er en genial mulighet til å stifte nye bekjentskaper. For oversikt over våre komiteer, trykk her!

  • Stemmerett på Generalforsamlinger som avholdes en gang per semester og der kandidater til styreverv velges og viktige valg for Samfunnet avgjøres.

  • Som medlem av Samfunnet får du nå 35% rabatt på alle tannlegetjenester hos Vinterbro Tannlegesenter. I tillegg får du som medlem en undersøkelsespakke til 599 kr (verdi 1200 kr). Bestill time: Vinterbro Tannlegesenter.

    Rabatten oppnås ved å vise gyldig medlemskap til Samfunnet, enten med klistremerke eller med kvittering på medlemskap (mail). 

  • Ikke minst får du delta som medlem i et av landes beste studentmiljøer!

Har du spørsmål om medlemskapet? Ikke nøl med å kontakt oss på samfunnet@samfunnetiaas.no, send
oss en melding på Facebook eller kom innom i kontortida (Mandager 15-17 og Onsdager 12-14).