Intervju med TØFL

Augustblokken er i gang og semesterets første konsert er endelig her. Samfunnet får besøk av TØFL, indiepop-bandet fra Stavanger som ble kåret til ukas Urørt i 2018. Gutta har ligget og vaket i det norske popvannet gjennom hele 2018, og er klare for å få stemningen til topps på Samfunnet. Gjengen tok seg også tid til å svare på noen av spørsmålene våre. 


Har dere vært i Ås før? 

Hva vet dere egentlig om Ås? Har dere hørt om Samfunnet, UKA etc før? 

Aldri vært i Ås, men har hørt mye bra om veggispylsene på shellen der me den skolen. Så kjenne vel alle någen så studere på Ås!?


Hva er det dere gleder dere til når dere skal spille konserter? 

Det kjekkaste e å møda nye folk, og å dansa! Husk å dans på konsert!!!


Hvordan tror dere at det blir å spille for studentene på samfunnet? Vi er et lite universitet sammenlignet med andre, så konserten blir jo kanskje litt mer intim enn dere er vant til? 

Studentkonserter e di beste konsertene! Dess mer intimt, dess gøyere blir det å spela. Me glede oss te konsert, og tror at studentene i Ås vett koss å hoppa å dansa.


Hvorfor spiller dere ofte konsert i pyjamas?

Forde det e sykt behagelig vel!?


Me glede oss! <3
Det gjør vi og! De to siste årene har TØFL opparbeidet seg et eksplosivt liveshow som har resultert i oppvarmingsjobber for blant annet Dagny, Sløtface og Silja Sol, så dette kan ikke bli noe annet enn bra. Ta turen innom Samfunnet på onsdag for å se denne flinke gjengen live!